Arhiva > Arhiva

Intrebari pentru un single

<< < (48/86) > >>

steliana:
da da, nu nu... da, prefer inversarea atitudinii  :applause:

Lili Zamfirescu:

--- Citat din: Guesswho din Joi, 09 August 2012, 18:01 ---nu mi-am propus sa fiu contra, da vad ca-mi iese cu brio azi...  ;)
eu sunt single de ceva timp, dar nu ma simt apasata de singuratate. am un copil, calatoresc, am prieteni, ma descurc foarte bine si singura, dar dorinta de a intalni omul potrivit vine din placerea de a imparti anumite trairi, sentimente, experiente.
ce-am bolduit imi suna a credinta negativa si daca o asimilezi va deveni realitatea pe care o vei trai (sau pe care o traiesti deja).
dupa divort eram o femeie singura cu un copil mic, dar am avut incredere in mine si nici nu mi-a trecut prin cap ca n-o sa gasesc omul potrivit. si l-am gasit, chiar daca pt un timp limitat!
esti ceea ce gandesti :)

--- Terminare citat ---
vorbeam in general. n-am suficienta imaginatie sa-ti descriu cate femei superbe si pe interior si pe exterior sunt langa barbati fara nimic. simplu- fara nimic. sa nu zici ca-i alegerea lor. sunt insa atat de singure..mie mi-e ok, ce-i al meu o sa fie cand va fi.

Emi 53:
Eu personal am un regret dar fara suferinta intiala.Regret ca nu am avut intelepciunea, de-a vedea relatia in ansamblu si mai ales ca nu am fost capabila sa iert cu adevarat decat dupa multi ani.Separarea a fost benefica,dar in momentul in care am iertat si m-am iertat am simtit ca sunt cu adevarat libera.Schimbarea adevarata in cazul meu a fost atunci cand am privit fosta relatie cu mai multa toleranta.

micaela:
noi, cei din vechile generatii, devenim intelepti cand deja tineretea s-a cam dus...
sunt perspective spirituale care ar trebui daruite copiilor, din timp, astfel incat sa-si poata trai de la inceput viata altfel decat rigid si ingradit in convingeri limitate, asa cum am facut-o noi. Viata trebuie traita (cat) mai frumos, ca este atat de scurta...
ma bucur sa vad ca generatia tanara - copiii mei- parca s-au nascut fara "defectul" judecarii intransigente a celorlalti. invata destul de usor si lectia "äcceptarii". mi-as dori o lume mai libera, mai creativa si mai luminoasa pentru ei (stiu... :offtopic:)

Matei:

--- Citat din: Emi 53 din Joi, 09 August 2012, 21:09 ---Eu personal am un regret dar fara suferinta intiala.Regret ca nu am avut intelepciunea, de-a vedea relatia in ansamblu si mai ales ca nu am fost capabila sa iert cu adevarat decat dupa multi ani.Separarea a fost benefica,dar in momentul in care am iertat si m-am iertat am simtit ca sunt cu adevarat libera.Schimbarea adevarata in cazul meu a fost atunci cand am privit fosta relatie cu mai multa toleranta.

--- Terminare citat ---

a regreta sau a nu regreta.  si eu am regrete. regrete pentru ca stiu ca oricand as fi putut face mult mai mult decat am facut; am avut o relatie foarte frumoasa dar asta nu inseamna ca nu am avut si noi momentele noastre de dificultate.  la inceput de drum, banii nu ajung chiar pentru toate dorintele noastre, apoi uneori unul vine obosit din cauza pacientilor, celalat din cauza unui client caruia nu i-a placut scriptul sau toata campania in general. mai apoi copilul care se imbolnaveste, etc.  regreti cand iti dai seama de neinsemnatatea supararilor si ca ai fi putut sa faci mai mult ca sa nu te lasi coplesit de anumite imprejurari.   pentru cei dintre voi, care doriti sa va refaceti viata, sa stiti ca nu exista decat o cale: respectul total fata de partener si dorinta de a face cat mai mult, dorinta care trebuie tradusa in actiune. lasand la o parte teama despre care ne vorbea bitek.  cine este pregatit sa faca acest lucru, cu siguranta va gasi calea de a nu mai fi singur! daca asta doreste.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă