Arhiva > Arhiva
Intrebari pentru un single
micaela:
--- Citat din: bitek din Joi, 09 August 2012, 18:28 ---Bre fratili, nicidata n-am afirmat ca am pus monopolul pe deceptii. Si nici nu mi-a placut vreodata sa ma vad (sau sa fiu vazut) ca o fiinta demna de mila. Neah, mai bine al >:D!. Orice, numai mila nu! Si nici voi fi vreodata asa, indiferent cat de jos -si de tavalit- voi fi fost.
Io am vrut sa spun doar ca-s sincer. Si ca recunosc ca regret. Atat. De ca sa n-am voie?
--- Terminare citat ---
deocamdata ai voie. :) da'dupa ce o sa te prinzi cum e cu neregretatu', singur o sa'-ti schimbi discursu'. :)
steliana:
--- Citat din: micaela din Joi, 09 August 2012, 18:24 ---pai asta astept si eu cu nerbdare: sa-i vina momentu' lui bit ;D, ca e inteligent si tre' sa ajunga acolo repejor, da' numai daca il arunca pe "nu" din bratele-i apucacioase. ;D
sa vezi acum jet de venin. ;D
--- Terminare citat ---
transformarea nu poate fi instantanee. cand putem spune da, sau nu, fluctuatiile emotionale se pierd in puterea de a ne dicta comportamentul; exercitarea liberului arbitru - cat mai pregnant - ne da puterea sa transformam tot ceea ce este necesar de transformat. alegerile sunt posibile si prin da si prin nu - dar sunt profund eliberatoare ...
bit:
--- Citat din: micaela din Joi, 09 August 2012, 18:44 ---...da'dupa ce o sa te prinzi cum e cu neregretatu', singur o sa'-ti schimbi discursu'. :)
--- Terminare citat ---
Sau nu.
:P :P ;D
steliana:
lesiiin... :2funny: ;D
micaela:
--- Citat din: steliana din Joi, 09 August 2012, 19:06 ---lesiiin... :2funny: ;D
--- Terminare citat ---
sezi bland. saruriiiiileeee! ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă