Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (194/417) > >>

romantic:
Multumesc "almi_gabi" ptr intampinare si incurajare. Sper sa fie bine desi, cu toate ca am investit f. mult suflet in relatia de cuplu, fiind un familist convins si nu numai..., iata-ma tot singur, indurerat si trist. Cu stima, Viorel

julia:

--- Citat ---Jurnalul incepatorului - De ce suntem single ?
--- Terminare citat ---

de ce nu ?

Sara:

--- Citat din: julia din Miercuri, 28 Decembrie 2011, 09:29 ---de ce nu ?

--- Terminare citat ---

Pentru ca-i mai placut in doi  :)!

bit:
Sau nu.

Sara:
Sau nu. Depinde de individ, de circumstante...
Mie personal starea de singuratate, de single sa zicem - imi pare o stare tranzitorie catre adevarata implinire: viata de cuplu. Pentru mine viata de cuplu este net superioara celei de singuratate si chiar daca fiecare dintre variante are plusurile si minusurile ei, consider ca in doi ii este sortit omului sa se implineasca, sa ii fie mai bine, sa simta bucuria adevarata. Am simtit aceste lucruri in cuplu si chiar daca notiunea de cuplu acum e "sparta", constat ca ceea ce exista in doi nu poate fi nici pe departe egalat de unul singur.

E un trai si asta, de unul singur. Poate fi o optiune buna pentru un timp. Iti poate aduce liniste, confort psihic, siguranta. Pentru o vreme. Pana cand se naste in tine dorinta de a imparti cu cineva: un gand, o vorba, o mancare, un dans. O privire. O privire nu ti-o poti oferi singur decat in oglinda, unde te vezi DOAR pe tine. Ori cand il privesti pe cel de langa tine si ti se umple sufletul de bucurie ca e cineva langa tine, sentimentul este inconfundabil. Cand un cineva de langa tine iti aduce o cana cu ceai cald sau cand ii oferi ceva celui de langa tine...eu constat ca toate aceste lucruri nu le pot face doar eu cu mine insami. Si totusi le pot exesa cu tata, mama, copilul, o vecina, un coleg. Nu este acelasi lucru.
Un partener de viata are un loc al lui si numai al lui care nu poate fi inlocuit cu absolut nimic.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă