Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
steliana:
Mai bine i-am spune "solitudine"... Cine e pentru?
Cu totii avem nevoie din cand in cand, sa fim fi solitari. Este necesar. O percep ca pe curatenia dinaintea sarbatorilor cand se arunca inutilul si se primeneste sufletul.
Solidaritatea acestei stari ... implineste banalul, exclude sarbatoarea.
Caroline:
--- Citat din: steliana din Luni, 05 Decembrie 2011, 10:27 ---Solidaritatea acestei stari ... implineste banalul, exclude sarbatoarea.
--- Terminare citat ---
Poate parea banal ce spun... dar depinde de prioritatile de moment. Banalul poate deveni sarbatoare atunci cand 15 ani sarbatoarea a fost o bataie de joc. Sau invers... depinde, cum spuneam.
steliana:
wow! eroina ce esti!
ai cazut in pericolul uniformitatii atatia ani ... orice am spune despre marele principiu al libertatii, ar trebui trase linii de demarcatie nete si ar trebui interzis tot ceea ce face de nesuportat viata. sunt si "indivizi" care isi afla fericirea veritabila in placerea de a-i face pe altii sa sufere.
Caroline:
--- Citat din: steliana din Marți, 06 Decembrie 2011, 08:30 ---wow! eroina ce esti!
ai cazut in pericolul uniformitatii atatia ani
--- Terminare citat ---
Nu-ti imagina ceva foarte tragic sau spectaculos. Doar conformismul banal, cotidian, a 99% dintre femei... din pacate. :-\
Asa ca eu n-as da vina numai pe altii... Daca nu m-as fi complacut sa fiu "eroina" propriei victimizarii, ar fi putut fi altfel... chiar cu acelasi sot si chiar fara deciziile radicale la care am ajuns, pana la urma.
steliana:
Am avut si eu secvente de "eroina" - mai putin de un an - dar la nivel de intamplari, perceptii, demonstratii, si gata. Acum doar daca ma gandesc ca ar mai fi posibil (?), inghet de indignare.
Poate ca si acesta este unul dintre motivele pentru care sunt singura - cu mentiunea ca sunt greu de suportat in cuplu.
Dar, si singuri tot impreuna suntem! De ce?
Pentru ca am intalnit insuportabilul care accepta "insuportabilitatea" mea.
Tot eroina ramaii! ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă