Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (190/417) > >>

pocama:
Bine v-am gasit, Oameni Buni!Sunt noua pe aici, dar nu simt asta. Voi incerca sa raspund la aceasta intrebare cu o constatare facuta de mine. De ce copiii nu sunt singuri? Noi, adultii, am uitat sa fim adevarati. Traim blindati sub povara multor masti cu iluzia ca in felul acesta suntem mai apreciati de ceilalti. De multe ori nu mai stim nici noi cine suntem cu adevarat.  Nu vom putea fi altfel, decat atunci cand ne vom dezbraca de toata acesta armura, nemaifiindu-ne frica sa ne aratam frumusetea.

tessaries:

--- Citat din: levanth din Sâmbătă, 20 Martie 2010, 21:13 ---Cel mai simplu raspuns ar fi..........pt.ca nu suntem inca armonizati cu noi insine,poate pt.ca la varsta mea nu ma mai multumesc cu cineva langa mine,doar ca sa nu fiu singura.....este greu in lumea grabita si super stresata din zilele noastre sa oferi timp pt. a fi cu cineva!!
Nadajduiesc ca pe acest forum sunt oameni care chiar doresc sa se apropie si sa cunoasca pe ceilalti,nu doar sa mai fie intr-un forum nou ;)

--- Terminare citat ---

Ma regasesc si eu in raspunsul tau. Apreciez modul in care l-ai exprimat.  :)

de_ana:
Buna ziua tuturor ! Astazi m-am inscris pe site si ma bucur ca l-am descoperit. Imi place mult ce am citit pana acum despre proiect, organizare, idee si, mai ales, chiar daca nu am apucat sa vad decat o mica parte din mesajele voastre de pe forum, imi place energia pozitiva din postari. Unul dintre motivele pt care eu sunt single este "robotizarea" si rutina daruite cu generozitate de job. Timpul e atat de limitat incat se duc pe apa sambetei cele mai multe din ocaziile potentiale de a cunoaste oameni noi si de a ma dezvolta social si chiar spiritual. Avand aceleasi cunostinte, prieteni si colegi, posibilitatile de socializare sunt reduse practic la minim si sunt convinsa ca multi dintre cei de aici se regasesc in situatia asta nefireasca, frustranta si total nesanatoasa. Ideea fondatorului acestui grup imi pare excelenta, il felicit ca a reusit sa adune atatia oameni si ii doresc mult succes si la mai mare  :)! am 33 ani (pe care nu-i simt nici daca ma straduiesc), sunt avocat, din Bucuresti, n-am fost niciodata casatorita si nu am copii. desi sunt single nu pot sa spun ca ma simt singura dar cu siguranta imi doresc o viata sociala mai activa alaturi de oameni cu care sa ma pot conecta mental si sufleteste si cred ca v-am gasit :). numai bine si pe curand !

Mari_a:
Bine ai venit, de_ana!  :)
Suntem aici! Si noi la fel ca tine!  :)

Manfred:

--- Citat din: Mari_a din Marți, 22 Noiembrie 2011, 16:10 ---Bine ai venit, de_ana!  :)
Suntem aici! Si noi la fel ca tine!  :)

--- Terminare citat ---

Avocati? :) :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă