Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (188/417) > >>

julia:
si daca ti-ar propune cineva un blind date ce ai spune?

balanta:
Julia, poate parea ciudat...sunt foooarte sociabila...da cred cumva in atractia data de destin...stiu ca dupa o varsta daca esti singur trebuie sa faci ceva sa intalnesti soarta....dar in intalnirile aranjate nu cred....poate daca cineva aduna la un loc doi indivizi de sex opus fara ca ei sa stie si pare totul din intamplare e una...
 verisoara mea a avut trei intalniri din astea....fiasco total...unul i-a spus direct ca vrea o amanta in orasul respectiv, unul se daduse altceva decat era si pe unul nu l-a placut ea deloc...ii venea sa faca stanga imprejur fara sa mai ajunga sa-l cunoasca numai vazandu-l de la distanta!

julia:
eu cunosc si cazuri fericite in care s-au cunoscut pe net la matrimoniale sau prin cunoscuti care le-au facut cunostinta. dar nu cred ca noi suntem la fel de deschisi la chestiile astea ca in afara - noi romanii. eu personal am maaaaaari retineri si as zice nu categoric daca mi s-ar propune. mi s-a si propus pe vremuri, dar dupa raspunsurile pe care le-am dat atunci, acu nu mai incerca nimeni - de frica.

balanta:
da si eu stiu cazuri fericite care s-au cunoscut pe net....acum cativa ani ( intre timp s-au mai "degradat" retelele de socializare)...si prin cunostinte...dar nu si continuarea a fost fericita....afara e mult mai serios dating-ul, cu conturi taxate si eventual legate de religie...la capitolul cunostinte...as considera ca fortez nota sau soarta....e ca si cum daca altceva mai bun de facut nu am ia sa incerc...nu cred in dragostea ce vine pe parcurs...daca atractie nu e ...restul vine greu....pentru mine!

almi_gabi:
eu nu cred in intalnirile "blind" - probabil ca daca as fi crezut in ele nu eram pe aici  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă