Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (172/417) > >>

cleo:
Buna seara...

Ne uneste singuratatea...si cautam refugii...in diferse locuri...nu stiu de ce...incercam sa ne ascundem de ea...sau incercam sa ne mintim ca suntem singuri...ne facem prieteni...cu care ne mandrim...pentru ca..."wow, am prieteni, nu mai sunt singur/a" dar...cateodata ne dezamagesc intr-un fel sau altul...si iar....redevenim sumbri.

In marea aceasta de sentimente, clare, confuze, vesele sau triste...am avut placerea sa constat si un numitor comun...ne place emeric imre... :) si ma bucur de faptul ca v-am gasit...sa vedem...de-acum incolo ce ma mai asteapta....

Salutari tuturor!

marcutza:
@cleo, bine ai venit printre noi !  :)

adevarate gandurile ! te asteptam la povesti aici si in real, te asteptam la actiunile, intalnirile acestui proiect minunat !

succes !

almi_gabi:
Buna Claudia!

cum spunea cineva pe aici - singuratatea nu este intotdeauna o alegere - oricat am incerca sa o "ocolim" ea ne urmareste - tot ce iti doresc este sa reusesti sa regasesti un echilibru

ma bucur ca ne-ai gasit si sper sa te simti mai putin singura pe aici si sa gasesti prieteni care sa-ti lumineze viata  :)

julia:

--- Citat din: micaela din Vineri, 22 Iulie 2011, 20:56 ---da. barbatul perfect e ca militianul destept: personaj de basm (chiar si scotian)  :P

--- Terminare citat ---

Totusi sa nu se creada ca suntem solo pt ca noi cautam barbatul perfect. Eu personal cred ca doi oameni se inteleg si se accepta cu bune si cu rele in masura in care suma calitatilor este peste suma defectelor, si mai ales atunci cind se dezvolta in fiecare capacitatea de a-si tolera reciproc lipsurile sau imperfectiunile. Nici eu nu sunt perfecta, dar totusi cred ca asa imperfecta cum sunt pentru cineva sunt totusi “perfecta”.

micaela:
cat de bine le spui, Jul..... parca ai fi psiholog :)) :)).

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă