Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
balanta:
--- Citat din: dl_prd din Joi, 23 Iunie 2011, 13:12 ---dorin: "'Suntem singuri fie pentru ca asa am ales sa fim , fie am fost prea pretentiosi la momentul nepotrivit , fie din comoditate , fie ca pur si simplu nu am avut norocul necesar pana acum . Fie toate la un loc .... dar deviez de la topic deja''
la asta ma refeream cand am zis ca sunt de acord
--- Terminare citat ---
cred ca e un raspuns bun....dar inglobeaza atat de multe oprelisti incat slabe sanse sa se strecoare cineva in viata noastra....greu sa gasim pe cineva pe calapodul nostru fara a face compromisuri si schimbari!...si cine le mai face dupa o varsta incolo cu tare in spate si in suflet?....
silviu:
--- Citat din: micaela din Joi, 23 Iunie 2011, 13:12 ---nu te-ntreb care marcu. esti in stare sa-mi raspunzi ;D
--- Terminare citat ---
da, iti pot raspunde: care-a tras in sus cu arcu' ;D
micaela:
intotdeauna circula si versiuni inexacte :D
dl_prd:
--- Citat din: balanta din Joi, 23 Iunie 2011, 13:18 ---cred ca e un raspuns bun....dar inglobeaza atat de multe oprelisti incat slabe sanse sa se strecoare cineva in viata noastra....greu sa gasim pe cineva pe calapodul nostru fara a face compromisuri si schimbari!...si cine le mai face dupa o varsta incolo cu tare in spate si in suflet?....
--- Terminare citat ---
asa e dupa o varsta se intiparesc tot mai adnac tabieturile si nu mai faci usor schimbari, desi e important sa iti cunosti scopul si atunci tre sa mai lasi din pretentii.
almi_gabi:
--- Citat din: dl_prd din Joi, 23 Iunie 2011, 13:12 ---dorin: "'Suntem singuri fie pentru ca asa am ales sa fim , fie am fost prea pretentiosi la momentul nepotrivit , fie din comoditate , fie ca pur si simplu nu am avut norocul necesar pana acum . Fie toate la un loc ....
--- Terminare citat ---
dorin - toate la un loc sau chiar mai multe pe langa acestea - motivele nu mai sunt relevante in acest moment ci doar sa inlocuim aceasta singuratate cu prieteni noi
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă