Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
luciamanta:
M-am tot gândit la întrebarea topicului "de ce suntem singuri?" si mi-am răspuns evident singură: pentru că am ales varianta cea mai avatajoasă pentru moment. Ori pentru că nu mă mai simt capabilă să mă îndrăgostesc.
marcutza:
--- Citat din: luciamanta din Miercuri, 08 Iunie 2011, 12:19 ---Ori pentru că nu mă mai simt capabilă să mă îndrăgostesc.
--- Terminare citat ---
ba esti dar te temi :-*
luciamanta:
Poate, Mărcutza.
iulia17:
eu sunt uimita de ce aud la voi pt ca la mine nu am identificat motive atit de complexe sau subtile. e mai degraba o lipsa de ocazii sau oportunitati de a intilni pe cineva. eu sunt singura pt ca nu am timp si spatiu sa socializez si sunt sigura ca daca as face ceva eforturi in directia asta, alta ar fi situatia. dar nu ma intereseaza. am o perioada acum (ultimii 2 ani mai exact) in care nu asta conteaza ci altele. o sa treaca probabil dar pina atunci sunt intre … relatii.
optimus sum:
Suntem singuri... unii suntem asa pentru ca ne este teama sa traim , altii suntem asa pentru ca asa ne dorim, altii pentru ca viata ne-a schilodit intr-un fel sau altul, altii pentru ca nu suntem in stare pur si simplu sa facem din eu , noi ...
dar aici , oricum am fi, nu suntem singuri...:P
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă