Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (16/417) > >>

marcutza:
@ioana bine ai venit printre noi :)

lasa timiditatea si scrie, vorbeste cu noi si simte-te bine :)

ioana:
ok :o

FIF:

--- Citat din: maria171 din Duminică, 21 Martie 2010, 19:03 ---chestia asta cu " sunt pretentioasa" e discutabila

--- Terminare citat ---
nu prea cred ca e de discutat ... chiar si o scurta perioada de singuratate iti defineste tabieturi si cutume in care cu greu se va mai incadra cineva! stiu ca e greu sa recunoastem asta. pentru mine a fost mai usor pentru ca am fost insurat putin timp si am stat cu fosta sotie si mai putin.
cat despre a recunoaste mai repede ceea ce ne-ar deranja la altii, poate veni, in parte tot din faptul ca celalat face anumite lucruri altfel decat am vrea noi si parte din nevoia, obsesia de autoprotectie ..... cine nu recunoaste asta, mana sus  ;)

Lunaintrestele:
te propun barbatul saptamanii ...din cate observ esti singurul de sex masculin ( in afara de admin) care a avut curajul sa se implice in discutiile pe forum si nu doar sa citeasca. Bravo.

Crista:
E primul meu forum, inevitabil sunt timida, dar oare restul oamenilor acceseaza forumurile ca  sa vorbeasca cu cineva pentru ca au ceva important de spus sau doar de placerea relationarii? Eu as fi in a doua categorie pentru ca imi lipseste in viata de zi cu zi vorbitul cu adulti,altfel decat profesional.Dar voi?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă