Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (145/417) > >>

fortuna777:
Bine v-am gasit, va spun si eu cu intarziere...V-am descoperit intamplator acum 3 zile in urma si pot spune ca mi-a placut ce am vazut si ce am citit pe aici.

Despre mine in cateva cuvinte...Sunt divortata, am un copil de 11 ani si sunt bineinteles ...singura. De ce sunt singura? Cred ca liberul arbitru nu prea are de-a face cu treaba asta... Poate sunt prea independenta, poate sunt prea frumoasa (:D glumesc!), prea inteligenta ( :D glumesc din nou!), cert este ca dupa vreo 3 relatii esuate mi-am dat seama ca e mai bine sa raman singura.

micaela:
bine ai venit fortuna (nick de bun augur  ;)).
desi sunt ceva mai frumoasa ( :D glumesc!) si mai inteligenta ( :D glumesc din nou!), am ajuns la aceeasi concluzie: ca singuratatea e o varianta preferabila unei relatii nesatisfacatoare.  :D
daca esti asa, cu emoticoane zambarete, si in realitate, e super!

fortuna777:

--- Citat din: micaela din Joi, 19 Mai 2011, 17:36 ---bine ai venit fortuna (nick de bun augur  ;)).
desi sunt ceva mai frumoasa ( :D glumesc!) si mai inteligenta ( :D glumesc din nou!), am ajuns la aceeasi concluzie: ca singuratatea e o varianta preferabila unei relatii nesatisfacatoare.  :D
daca esti asa, cu emoticoane zambarete, si in realitate, e super!

--- Terminare citat ---

multumesc micaela :). Nu, in realitate sunt mult mai serioasa, dar am simtul umorului bine dezvoltat si incerc sa fac haz de necaz ;)

optimus sum:
de ce francesca si fortuna folosesc 777 la sfarsit ? nu inteleg ..mai sunteti cu 777 ? era si o marca de baterii chinezesti.

fortuna777:

--- Citat din: optimus sum din Joi, 19 Mai 2011, 18:14 ---de ce francesca si fortuna folosesc 777 la sfarsit ? nu inteleg ..mai sunteti cu 777 ? era si o marca de baterii chinezesti.

--- Terminare citat ---

numarul sapte in traditiile lumii are diverse semnificatii: ...in islam e simbol al desavarsirii...la mongoli e un nr sacru...la hindusi soarele are sapte raze...in yoga sunt sapte chakre...etc

Eu l-am ales ca mi se pare ca rezoneaza bine cu fortuna  :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă