Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (142/417) > >>

optimus sum:

--- Citat din: Magdalena_` din Luni, 16 Mai 2011, 06:31 ---eu v-as contrazice stimabilii mei domni. ma uit atent in jurul meu, dar tot nu vad nimic, iar la timpul cand vedeam, credeti-ma am facut destule.  ce am constatat? barbatii se simt intimidati de femei puternice. se mai intampla ca oricat ai dori sa alegi, la un momen dat trebuie sa fii si ales. nu este vaicareala, este doar un moment putin amar.

--- Terminare citat ---

De acord cu tine ca barbatii se simt intimidati de femei puternice , dar nici ele nu fac nimic nimic pentru a-si disimula puterea in tandreturi fine... arata-te mare cand esti mic si mic cand esti mare..Sun Tzu--arta razboiului... poate si orgoliile ar trebui un pic lucrate si poate femeile puternice ar trebui sa nu uite ca sunt femei in primul rand si apoi directori, sefi si mai stiu eu ce ...feminitatea se dizolva in "putere" ceva de speriat...

iulia17:

--- Citat din: Magdalena_` din Duminică, 15 Mai 2011, 23:16 --- pentru iubire, este nevoie de 2(DOI)

--- Terminare citat ---
frumos spus...

--- Citat din: Magdalena_` din Duminică, 15 Mai 2011, 23:16 ---da-mi tu bagheta magica francesca, te rog. eu nu doresc sa fiu singura, dar ca si iulia, te intreb, de unde sa iau perechea potrivita?

--- Terminare citat ---

exact asta e de fapt problema, ce trebuie sa faca EA azi in secolul 21, in rominica noastra pt a-l intilni pe EL?
eu am prietene/colege de o virsta sau generatie cu mine care intimpina aceleasi dificultutati, nu sunt super sofisticate sau elitiste dar sansa de a intilni pe cineva dupa o anumita virsta scade considerabil.

francesca777:
Nu stiu cat tine neaparat de varsta sau de faptul ca avem alte criterii, tinem la alte valori ca sa nu le numesc mai pe sleau pretentii....una e sa "alegi" la 20 de ani cand poate crezi ca "tot ce zboara se mananca"...alta e dupa 30 (sa spunem).

iulia17:

pai ca sa faci selectie trebuie sa ai de unde, nu?

francesca777:
cineva imi spunea candva apropo de asta" pai...ridica si tu privirea...priveste in stanga, priveste in dreapta...zambeste .. nu te uita urat"..

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă