Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (126/417) > >>

optimus sum:
ca sa poti merge inainte trebuie sa scapi de trecut. mintea ocupata cu regrete si pareri de rau nu poate accepta sentimente noi. avem o capacitate limitata de a trai.

francesca777:
mare adevar ai grait! ;)

adda:
cred ca fiecare dintre noi a facut, la un moment dat in viata, alegeri gresite fie pe plan profesional fie pe plan personal, care ne-au afectactat mai mult sau mai putin...
unii trec mai greu peste esecuri...altii mai usor...dar timpul le rezolva pe toate intr-un fel sau altul...
important este sa fii impacat cu tine insuti si sa incerci sa mergi mai departe...incetul cu incetul...

Carla:

--- Citat din: optimus sum din Luni, 02 Mai 2011, 21:35 ---ca sa poti merge inainte trebuie sa scapi de trecut. mintea ocupata cu regrete si pareri de rau nu poate accepta sentimente noi. avem o capacitate limitata de a trai.

--- Terminare citat ---

Stiu ca viata trebuie traita privind inainte, numai ca deseori uit, avand ajutor din exterior... :)
Si, ce mi se pare intr-o oarecare masura amuzant este ca altora le pot da sfaturi atunci cand au diverse probleme, iar eu ma poticnesc  :-\
In urma cu cateva zile ma intrebam ce pot face sa ma reechilibrez si cum nimic nu este intamplator, am descoperit acest forum unde gasesti multe raspunsuri.
Multumesc, optimus sum!

Carla:

--- Citat din: francesca777 din Luni, 02 Mai 2011, 21:31 ---Bina ai venit Carla.Nu stiu cat te linisteste ce-ti voi spune acum...nu esti singura...fiecare dintre noi la un moment dat a trecut prin asemenea stari.Eu depilda..ajunsesem la un moment dat sa ma simt dezorientata,singurul meu refugiu fiind munca,devenisem angajatul model...(nu ca acum as fi lasat-o mai moale.:))   )...munca si acasa la treburile casnice,grija ca altora sa le fie bine....nimic nu ma scotea din rutina asta imbecila...aveam impresia ca totul e blocat,inutil, ca tot ce construiesc azi maine e zero si atunci...ce sens are....pana intr-o zi cand parca am ridicat privirea din pamant...si parca am deschis ochii...lucrurile marunte ,aparent fara importanta iti ridica moralul..te fac sa zambesti, sa traiesti...Sincer...nu dau pe-afara de bine insa  privesc lucrurile diferit..traiesc.

--- Terminare citat ---

Multumesc, francesca 777! Ma simt mult mai bine alaturi de voi. Este un pas timid, dar nu lipsit de importanta. :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă