Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (116/417) > >>

luciamanta:
Bun venit, dasaunu! Ceea ce ai scris despre tine nu este o mare surpriza pentru mine. Si eu am fost indragostita, casatorită si apoi am constatat că viata in doi mi-a contrazis asteptările. Si tin să îţi spun că viaţa în doi pentru mine a însemnat la un moment dat o despărţire de mine...

almi_gabi:

--- Citat din: dasaunu din Marți, 15 Martie 2011, 14:07 ---
....un mic citat de pe blogul meu..

"Uneori oamenii sunt prea obositi ca sa va daruiasca un zimbet. Daruiti-le voi unul, pentru ca nimeni nu are maimulta nevoie de un zimber decit acela care nu il mai poate darui..".

--- Terminare citat ---

Cata nevoie avem de un zambet atunci cand tristetea ne copleseste! Si intradevar sunt oameni care uita sa zambeasca .... Ma uit la oameni pe strada si uneori vad nefericirea in ochii lor, chipul le este crispat si parca ii ocolesc pe ceilailti! Cata nevoie au acei oameni de un gest de prietenie, de un zambet sau o strangere de mana!

dasaunu:

--- Citat din: almi_gabi din Marți, 15 Martie 2011, 14:22 ---
--- Citat din: dasaunu din Marți, 15 Martie 2011, 14:07 ---
....un mic citat de pe blogul meu..

"Uneori oamenii sunt prea obositi ca sa va daruiasca un zimbet. Daruiti-le voi unul, pentru ca nimeni nu are mai multa nevoie de un zimbet decit acela care nu il mai poate darui..".

--- Terminare citat ---

Cata nevoie avem de un zambet atunci cand tristetea ne copleseste! Si intradevar sunt oameni care uita sa zambeasca .... Ma uit la oameni pe strada si uneori vad nefericirea in ochii lor, chipul le este crispat si parca ii ocolesc pe ceilailti! Cata nevoie au acei oameni de un gest de prietenie, de un zambet sau o strangere de mana!

--- Terminare citat ---

Din pacate sunt oameni care aleg sa fie nefericiti. Mult timp am cautat o explicatie dar nu am gasit nici una care sa ma satisfaca.
Sunt si oameni care considera ca nu traim timpuri care sa ne permita sa zimbim, nici pe acestia nu ii inteleg, dar continui sa le zimbesc si sa fac gesturi de prietenie pemtru ei.
Eu cred ca zimbetul si abordarea pozitiva te ajuta sa gasesti solutii pentru orice problema de care te lovesti. Si daca acele solutii nu sunt in exterior, in mod sigur sunt in interiorul fiecarui dintre noi.

marcutza:
@dasaunu, te felicit pt curaj, optimism si incredere, tine-o tot asa :)

dasaunu:

--- Citat din: marcutza din Marți, 15 Martie 2011, 15:19 ---@dasaunu, te felicit pt curaj, optimism si incredere, tine-o tot asa :)

--- Terminare citat ---

Multumesc mult!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă