Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (105/417) > >>

dian:
  Bine ai venit, Doina! Vei descoperi ca Singles Camp este prietenul care te vegheaza din umbra si pe care te vei putea sprijini daca va fi nevoie sa strigi :HELP!

steliana:
asa este ... si dupa cateva intalniri de succes, - in care poti gusta altfel viata - ai sa ajungi sa-ti spui: mai vreau un pic de singuratate ... (asta ca sa te poti pregati pentru urmatoarea intalnire) :D

balanta:
....De ce sunt singura?....sau de ce ma simt singura?

....pt ca traiesc "singuratatea in doi"
....pt ca nu ma regasesc in generatia mea
....pt m-am dezvoltat personal prea mult si m-am autoizolat
....pt ca muncesc prea mult
....pt ca nu imi plac sabloanele si etaloanele "familiei mioritice"
...pt ca am alte aspiratii decat femeile de varsta mea
...pt ca de mica nu am vrut sa fiu in rand cu " lumea"
...si sigur as mai gasi ;D

luciamanta:

--- Citat din: balanta din Joi, 09 Decembrie 2010, 22:06 ---....De ce sunt singura?....sau de ce ma simt singura?

....pt ca traiesc "singuratatea in doi"
....pt ca nu ma regasesc in generatia mea
....pt m-am dezvoltat personal prea mult si m-am autoizolat
....pt ca muncesc prea mult
....pt ca nu imi plac sabloanele si etaloanele "familiei mioritice"
...pt ca am alte aspiratii decat femeile de varsta mea
...pt ca de mica nu am vrut sa fiu in rand cu " lumea"
...si sigur as mai gasi ;D

--- Terminare citat ---
Dragă, balanţa, m-ai făcut să mă gândesc la întrebarea "Singuratic sau singur"? Si am simtit nevoia să răspund acestei întrebări prin a face distinţia între a te simţi singur şi a fi singur. Poţi să te simţi singur când serveşti masa împreună cu iubitul tău, poţi să te simţi singur când mergi pe stradă şi eşti înconjurat de mii de oameni. Sau poţi să te simţi apropiat, să ai sentimente de familiaritate, de dragoste faţă de ceilalţi în timp ce escaladezi un munte sau în timp ce asculţi muzică.

balanta:
...lucia, da, starile astea cumva alterneaza la mine...(poti sa fii divortata si cu trei copii si sa nu fii singura dar sa te simti singura)...dar cred ca eu am inteles intrebarea cumva prin prisma mea : de ce ma simt singura?...pentru ca la urma urmei nimeni nu e singur efectiv...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă