Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (104/417) > >>

christian:
În calitate de „single-ist” cu vechime și cotizație la zi, ce să vă spun din experiența mea? Nu cred că se poate da un răspuns general. Pot fi multe motive, cert e că fiecare le are pe ale lui. După cum la fel de sigur mi se pare că omul nu e făcut să fie singur. Întrebarea pe care o lansez eu (mi-o pun în primul rînd mie) este CE FACEM cu această singurătate? O combatem ca pe o boală? O îngrijim ca pe o floare (cum își „udă” unii zilnic nevroza de ex)? E un sentiment foarte ambiguu de iubi-ură față de propria singurătate, de multe ori. Uneori alegem să fim singuri, în cunoștință de cauză. Alteori, viața ne aruncă pur și simplu în această stare, complet nepregătiți. Ca la orice încercare, omul se cunoaște după forța și grația cu care își înfruntă singurătatea
    Poate voi reveni asupra subiectului..

Saturnianul:
Bine ai venit @christian! Te asteptam printre noi, nu doar in virtual.

Cit priveste singuratatea, ea nu este o boala. Chiar tu spui ca este o stare. Pe care, fie am ales-o, fie viata ne-a aruncat in ea. In nici un caz nu trebuie combatuta precum o boala. Asta ar fi o greseala fatala, pentru ca astfel am considera o eventuala persoana care ar intra in viata noastra ca pe un medicament, deci o necesitate, si am trai intr-o falsa relatie si relationare. Cind il accepti pe celalalt in viata ta din necesitate si nu pentru ca asa simti, nu faci altceva decit sa pacalesti atit persoana, cit si pe tine insuti. Poate parea paradoxal, dar consider ca fiecare dintre noi trebuie sa-si asume si accepte singuratatea inainte de a o putea lasa in urma.

Astept sa revii asupra subiectului... :)

RASFATATA:
      Adria ai perfecta dreptate, eu sunt singura pentru ca asa a vrut Dumnezeu,  sunt vaduva de 1 an si 7 luni, este grea singuratatea dupa ce am trait 30 de ani alaturi de sotul meu chiar daca nu toate momentele au fost fericite in viata mea de cuplu.

Doina:
Poate pentru c-asa a fost sa fie... sa ne acceptam soarta, din teama de-a mai risca si-apoi sa fim iarasi raniti sufleteste.
Poate pentru c-avem o varsta la care am devenit pretentiosi cu noi insine, dar si cu cei ce ne-ar putea fi alaturi.
Poate pentru ca ne izolam instinctiv, uitand ca viata e mult prea pretioasa si nu rezolvam absolut nimic doar plangandu-ne de mila.
Poate pentru ca... de abia acum am desoperim SINGLES CAMP.

luciamanta:
Bine ai venit, Doina! Comunitatea Singles Camp iti va aduce o multime de prieteni, daca tu vrei cu adevarat acest lucru. Numai sa vrei! Este o cumunitate care face bine, care are darul special de a descoperi fiecaruia dintre noi, bucurii, momente autentice de frumusete sufleteasca, prieteni sinceri, raspunsuri la intrebarile noastre. Aceasta comunitate va schima ceva fundamental in tine, desigur daca vei accepta sa iesi din lumea virtuala si vei participa la actiunile organizate de Singles Camp. Iti doresc o zi minunata, cu mult soare in suflet!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă