Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
steliana:
Sunt total de acord cu ce spune Cerculeţ.
Dumnezeu a lăsat liberul arbitru.
Afară de asta, cred că trebuie să ţinem cont în tot ceea ce facem şi de legile universale.
Fizica cuantică explică foarte bine (prin experientele de laborator efectuate în toată lumea) cum stă treaba cu legăturile dintre noi, cu găndurile şi acţiunile noastre.
Suntem răspunzători pentru tot ce ni se întâmplă!
Putem îndrepta sau persista.
Ayouni:
--- Citat din: Saturnianul din Miercuri, 22 Septembrie 2010, 02:32 ---De ce oare dam vina pe Dumnezeu sau pe Diavol pentru ce ni se intimpla sau nu ni se intimpla?
Cred ca tot ce ni se intimpla este o consecinta a alegerilor facute constient sau inconstient. Alegeri facute de noi sau de altii dar care au impact si asupra noastra. Cu totii suntem interconectati unii cu altii si ne influentam reciproc chiar daca nu constientizam aceste lucruri. Totul are cauza si efect. Iar ceea ce numesc unii Dumnezeu supervizeaza marile evenimente de pe scena universului. Nu se ocupa cu detalii minore cum ar fi cine ramine singur si cine nu, ori cine cu cine se casatoreste sau se insoteste. Dumnezeu ne-a lasat mai multa libertate si putere de decizie asupra vietilor noastre decit ne lasam noi insine. Si am impresia ca omul e un pic speriat de aceasta libertate, preferind sa creada ca aproape totul i se intimpla datorita lui Dumnezeu. E greu sa decizi chiar si asupra propriei vieti, nu-i asa? Sau poate asta e cel mai greu :)
Sgur, asta e doar parerea mea :)
--- Terminare citat ---
oamenii dau vina pe dumnezeu sau pe lucifer sau pe semenii lor din simpla lasitate, comoditate, you name it. ca e mult mai comod sa ai la indemana un tap ispasitor pentru greselile noastre. sunt constienta de acest lucru, saturnis, chiar in aceste momente care nu sunt deloc usoare pentru mine, ca acest liber arbitru ma apasa, pentru ca imi deschide atatea posibilitati dar nu-mi da si curajul sa aleg intre ele. si uite asa, stau ca magarul lui buridan! asteptand sa apara de undeva un deus ex machina! :)
da, saturnis, iti impartasesc parerea!
Saturnianul:
Ayouni, chestia e ca pina si curajul ni-l dam tot singuri. Sau, in cel mai bun caz, persoanele apropiate. Macar asta de-ar veni de la Dumnezeu sau ce-o fi acolo...
lalli62:
motivatia cred ca vine din a schimba ceva in statul nostru!!1 ;)
luciamanta:
--- Citat din: lalli62 din Sâmbătă, 25 Septembrie 2010, 12:36 ---motivatia cred ca vine din a schimba ceva in statul nostru!!1 ;)
--- Terminare citat ---
Bun venit, lalli62! Sa fie intr-un ceas bun! Da, dorinta puternica motiveaza si actioneaza benefic atunci cand suntem hotarati sa schimbam in bine statutul nostru, de fapt, viata noastra!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă