Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
admin:
Se vede ca sunt obosit...In Bucuresti sunt 2 cluburi: ia legatura cu pe_jumatate sau cu awana. In ordinea in care doresti tu. Avand insa in vedere ca sunt foarte bune prietene, le gasesti impreuna...
urasc singuratatea:
Am uitat sa va intreb,daca in acest weekend,nu se organizeaza nici o intalnire ,cu membrii singlescamp? totodata,daca in perioada de dinainte a plecarii in delta,se mai fac intalniri pe undeva??
calina:
Offf grea intrebare.Situatia cred ca difera de la individ la individ. Eu am fost casatorita 9 ani si mi-a fost bine...dar in vremurile astea se schimba nevasta/partenera la fel de des ca si masina. Mi-e greu cu noul statut din motive strict emotionale, e mult mai greu sa relationezi acum, sa iti faci o relatie. In adolescenta totul venea firesc, acum oamenii par mult mai duplicitari, mai superficiali totul e doar aparenta. E greu desi poate viata ar trebui sa fie frumoasa la 33 de ani.
Ayouni:
@calina, bine ai venit! ai toata dreptatea din lume, viata este frumoasa la orice varsta. iar la 33 de ani de-abia incepe! te asteptam pe la noi si actiunile noastre. :)
luciamanta:
--- Citat din: calina din Marți, 31 August 2010, 15:30 ---Offf grea intrebare.Situatia cred ca difera de la individ la individ. Eu am fost casatorita 9 ani si mi-a fost bine...dar in vremurile astea se schimba nevasta/partenera la fel de des ca si masina. Mi-e greu cu noul statut din motive strict emotionale, e mult mai greu sa relationezi acum, sa iti faci o relatie. In adolescenta totul venea firesc, acum oamenii par mult mai duplicitari, mai superficiali totul e doar aparenta. E greu desi poate viata ar trebui sa fie frumoasa la 33 de ani.
--- Terminare citat ---
Bine ai venit, Calina! Sa ai incredere in tine, in viitor, fruntea sus si te asteptam sa iei parte la intalnirile noastre! Pupici
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă