Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
magnolia:
v-am gasit azi pe net si ma bucur ca exista un site nematrimonial,
pentru oamenii singuri.
eu sunt singura pentru ca asa a hotarat fostul meu sot, acum 6 ani, cand a plecat.
de atunci imi cresc minunea de fata, care acum are 10 ani si mai nou, incerc
sa ma bucur de viata. (adica ma educ in acest sens, dar ma si impiedic frecvent).
am incercat sa am o alta relatie, dar n-a mers. poate va mai fi vreo ocazie, cine stie?
acum incerc sa ma ocup de certitudinile prezentului, ca la 38 de ani as fi ridicola sa visez la printul pe cal alb care de-o viata ma cauta pe mine...
sa aveti o zi senina si toate celelalte deasemenea.
Saturnianul:
Bine ai venit printre noi Magnolia. Sunt convins ca te vei simti bine aici si vei gasi oameni frumosi cu care sa interactionezi. Faptul ca nu este un site matrimonial a fost ceea ce m-a determinat si pe mine sa ma inscriu aici.
Pe-aici suntem persoane ce am trecut de virsta (eu am 36) in care visam la printul pe cal alb sau la Ileana Cosinzeana :) Insa nu trebuie sa uitam sa lasam lucrurile frumoase sa ni se intimple atunci cind apar si sa ne bucuram de ele sub orice forma ar fi. In asta nu e nimic ridicol, te asigur :)
O zi minunata sa ai si tu. Te asteptam la discutii nu doar virtuale.
pe_jumate:
welcome, @magnolia! ce frumos scrii! :)
iti doresc si eu sa te simti bine aici, langa noi, oameni care, ca si tine, isi pot povesti tumultul intamplarilor din viata in doar cateva randuri :D
daca imi permiti, un sfat: sa continui sa crezi in fat-frumosul tau.. indiferent cat de urat poate parea altora.. ;) .. pentru ca, daca incetezi sa speri ca o sa-ti taie calea intr-o zi, compromisul abia asteapta sa sara pe tine.. :-*
magnolia:
multumesc pentru primirea calda. chiar e o atmosfera prietenoasa aici si deja ma simt confortabil. abia astept sa se infiinteze clubul din cluj, cu speranta ca vor fi si intalniri live. e tare bine si on-line, insa nimic nu se compara cu hlizeala fata in fata si pierdutul de timp pe o terasa. eu, de fapt, nu-s singura cu sensul de izolata. am copil, caine, familie mare si unita si cativa prieteni foarte vechi, dragi si buni. insa, mi-ar place sa-mi gasesc prieteni si intr-un grup in care oamenii imi sunt asemanatori mie ca statut.
sa aveti o zi senina, s-o incepeti cu elan si s-o incheiati cu rezultate, nu neaparat in sensul lui " a face", dar obligatoriu in sensul lui " a fi".
cameliagabriela:
multumim frumos @magnolia
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă