Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
licya:
@gabrel, ma bucur ca ai trecut de perioada grea si iti urez multa, multa sanatate!
@Saturnianul: da, intr-adevar "putini, dar buni" e un principiu sfant si la mine, in ceea ce priveste prietenii. Cat despre partea cu lasatul de la mine, ei si cu asta sunt de acord, atat timp cat nu ne complacem intr-o anume situatie si trecem de acele limite despre care spuneai. asa ca stai linistit, limitele ni le cunoastem cu totii, insa pentru fiecare exista cate o persoana care sa nu le intreaca ... mai asteapta putin si atunci uita-te din nou in jurul tau, cine stie, poate lucrurile se vor schimba :)
in momentul cand scriam despre "simple comentarii", chiar aveam un exemplu concret in minte, dar poate o sa mai povestim alta data despre asta.
pe_jumate:
citind ce scrie aici, imi vine sa zambesc si imi aduc aminte iar de irascibilul, hipersensibilul si repede varsatoriu/aruncatoriu de suflet nevinovat.. "ego" al nostru ..
si in plus, la o emisiune radiofonica pe care am auzit-o accidental, in masina, pe un fm al carui nume nu il mai stiu si in care o psiholoaga invitata zicea asa...
"gandeste-te la viata ta ca la o farfurie aflata in fata ta, pe masa, intr-o seara, la restaurant in care sunt fel de fel de feluri de mancare ... asa ca in farfuria ta, in viata ta nu capeti niciodata nimic altceva decat ceea ce comanzi"
ma tot strofoc de atunci incoace sa patrund cu mintea mea intelesul profund al unei astfel de explicatii ale bunelor si relelor din viata fiecaruia.. sunt si de acord dar am si mari semne de intrebare in legatura cu definitivul unei astfel de afirmatii.. voi ce ziceti?
licya:
[quote author=pe_jumate link=topic=136.msg23038#msg23038 date=1278515074
ma tot strofoc de atunci incoace sa patrund cu mintea mea intelesul profund al unei astfel de explicatii ale bunelor si relelor din viata fiecaruia.. sunt si de acord dar am si mari semne de intrebare in legatura cu definitivul unei astfel de afirmatii.. voi ce ziceti?
[/quote]
Propun un film documentar pe tema aceasta: "The Secret" (2006).
Saturnianul:
--- Citat din: pe_jumate din Miercuri, 07 Iulie 2010, 18:04 ---"gandeste-te la viata ta ca la o farfurie aflata in fata ta, pe masa, intr-o seara, la restaurant in care sunt fel de fel de feluri de mancare ... asa ca in farfuria ta, in viata ta nu capeti niciodata nimic altceva decat ceea ce comanzi"
--- Terminare citat ---
Faina metafora cu comparatia. Doar ca e o mica-mare diferenta: la restaurant capeti numai ce ai comandat. In viata mai capeti, uneori, si altele pe linga cele comandate. Si alea, de obicei, trebuie sa le inghiti chiar daca ce ai comandat iti este suficient ;)
Catherinna:
--- Citat din: pe_jumate din Miercuri, 07 Iulie 2010, 18:04 ---citind ce scrie aici, imi vine sa zambesc si imi aduc aminte iar de irascibilul, hipersensibilul si repede varsatoriu/aruncatoriu de suflet nevinovat.. "ego" al nostru ..
si in plus, la o emisiune radiofonica pe care am auzit-o accidental, in masina, pe un fm al carui nume nu il mai stiu si in care o psiholoaga invitata zicea asa...
"gandeste-te la viata ta ca la o farfurie aflata in fata ta, pe masa, intr-o seara, la restaurant in care sunt fel de fel de feluri de mancare ... asa ca in farfuria ta, in viata ta nu capeti niciodata nimic altceva decat ceea ce comanzi"
--- Terminare citat ---
Cred ca trebuie sa fim foarte atenti ce comndam cu subconstientul; in mod cert, nimeni nu-si comanda ceva "ce nu poate manca " :) altfel spus, nimeni nu-si doreste o viata naspa; daca ar fi la comanda hi,hi,hi....
Doar ca, mai degraba primim ce meritam :) sau cat putem duce
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă