Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
Felicia:
impresionant
krissunu:
...foarte frumos !!!
Saturnianul:
--- Citat din: gabrel din Miercuri, 09 Iunie 2010, 19:20 ---Ce pot sa mai spun, extraordinar, dar vezi ca e nevoie de doi.
--- Terminare citat ---
Într-adevăr @gabrel. Şi sunt situaţii în care şi pentru cele mai simple lucruri e nevoie de doi.
Impresionant baletul. L-am găsit parcă mai expresiv decît cel al unor balerini normali. Şi eu nu prea le am cu baletul ;D
Ayouni:
pentru ca am citit de mai multe ori pe aici comentarii in legatura cu fericirea pe care ti-o aduce o alta persoana in viata ta, mi se pare oportun sa impart cu voi urmatorul text pe care l-am primit de la un prieten:
Cu ocazia unui eveniment social, o sotie este intrebata de cateva femei mai curioase (care nu lipsesc niciodata !) daca sotul ei o face fericita. Raspunsul sotiei a fost: Nu, nu ma face fericita. SUNT FERICITA. A fi fericita sau nu, nu depinde de el, ci de mine.
Sunt singura persoana care poate hotari sa fie fericita sau nu in fiecare moment al vietii mele. Daca ar fi ca fericirea mea sa depinda de altii, as avea o problema foarte serioasa. Totul in aceasta viata este in continua schimbare: oameni, bogatii, corpul nostru, clima, placerile, etc. Eu hotarasc sa fiu fericita iar restul este doar o chestiune de experiente sau circumstante, cum ar fi, a ajuta, a intelege, a acepta, a asculta, a consola. Cu sotul meu am trait si am practicat acest lucru de multe ori. Nu este responsabilitatea lui de a ma face fericita. Si el are experientele si circumstantele lui. Il iubesc si el ma iubeste, adesea in ciuda circumstantelor noastre. El se schimba, eu ma schimb, mediul inconjurator se schimba, totul se schimba. Aratam iertare si dragoste adevarata; observam aceste schimbari, le infruntam cu dragostea care exista in amandoi. Astfel aceste experiente si circunstante ne vor imbogati si ne vor da putere.
Multi spun: nu sunt fericit pentru ca sunt bolnav, pentru ca nu am bani, pentru ca sunt singur /a, deoarece este prea frig, prea cald, pentru ca m-au insultat, pentru ca cineva nu ma mai iubeste, pentru ca cineva nu m-a placut… Si totusi, putem sa fim fericiti impotriva acestor circumstante.
A fi fericit este o atitudine despre viata. A fi fericit depende doar de noi.
si chiar acum mi-am amintit de o poveste "camasa fericitului" ... se spune ca intr-o imparatie indepartata, printul se imbolnavise foarte rau de depresie si nimeni si nimic nu puteau sa-l vindece. intr-un sfarsit, un vraci le-a spus ca printul se va face bine atunci cand isi va pune pe el camasa unui barbat fericit. au inceput sa caute si sa caute pana cand intr-o zi, mergand pe un drum, au auzit un cantec vesel si fericit: s-au apropiat de curtea respectiva si l-au intrebat: "ia spune, omule, esti fericit" ? iar raspunsul a fost, "da, sunt foarte fericit". atunci i-au spus ca au nevoie de camasa lui pentru printul depresiv... si cand s-au apropiat mai mult de el, au vazut ca fericitul nu avea camasa! frumos, nu-i asa?! :-*
licya:
Cu mult timp in urma initiasem o discutie pe un alt site exact pe aceeasi tema "De ce suntem singuri?" tema a fost vizualizata de nenumarati useri, insa nimeni nu scria nimic, ba chiar unul dintre ei imi trimisese un mesaj prin care imi spunea ca se retrage din grupul respectiv, el fiind casatorit si avand doi copii. La cateva zile dupa a revenit si mi-a scris ca si-a analizat viata si recunoaste ca e singur. Imi amintesc foarte des de el si zambesc, insa stiu ca sunt foarte multe persoane care nu recunosc ca sunt singure, ca nu au cu cine comunica, nu au prieteni, nu au o persoana alaturi.
Si acum sa raspund si eu la intrebare: eu...sunt singura pentru ca...
-am devenit treptat o workoholica si mi-am neglijat foarte multi prieteni
-sunt foarte pretentioasa in ceea ce priveste relatiile (atat cele de amicitie, cat si cele intime)
-cu timpul m-am impacat cu ideea si chiar incepusem sa fiu mandra de independenta mea (??!!)
si cred ca as mai putea adauga o sumedenie de motive, dar la ce bun?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă