Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
Crista:
Ei,cel putin unii dintre noi nu mai avem aceasta sansa de a vedea cum e langa cineva .Ceva imi spune ca nu poate fi foarte diferit fata de prima experienta de acest fel,cea care ne-a adus statutul de singuri asumati
Saturnianul:
--- Citat din: carmentoma din Joi, 29 Aprilie 2010, 22:47 ---Ai dreptate, dar niciodata nu am reusit sa inteleg ce sau cine te poate retine alaturi de un om cu care nu mai ai nimic in comun (din punct de vedere sufletesc)!
--- Terminare citat ---
Speranta, Carmen. Aia desarta! Pentru ca sunt doua tipuri de sperata: speranta si speranta desarta. Iar granita dintre ele, chiar daca e de multe ori vizibila, nu vrem s-o vedem si alunecam usor intre cele doua teritorii pina ele se contopesc si nu mai stim unde suntem.
carmentoma:
--- Citat din: Saturnianul din Joi, 29 Aprilie 2010, 23:04 ---
--- Citat din: carmentoma din Joi, 29 Aprilie 2010, 22:47 ---Ai dreptate, dar niciodata nu am reusit sa inteleg ce sau cine te poate retine alaturi de un om cu care nu mai ai nimic in comun (din punct de vedere sufletesc)!
--- Terminare citat ---
Speranta, Carmen. Aia desarta! Pentru ca sunt doua tipuri de sperata: speranta si speranta desarta. Iar granita dintre ele, chiar daca e de multe ori vizibila, nu vrem s-o vedem si alunecam usor intre cele doua teritorii pina ele se contopesc si nu mai stim unde suntem.
--- Terminare citat ---
Nimic nu justifica starea de nefericire!
Saturnianul:
--- Citat din: Crista din Joi, 29 Aprilie 2010, 22:48 ---Ei,cel putin unii dintre noi nu mai avem aceasta sansa de a vedea cum e langa cineva .Ceva imi spune ca nu poate fi foarte diferit fata de prima experienta de acest fel,cea care ne-a adus statutul de singuri asumati
--- Terminare citat ---
Sansele cred ca ni le cream singuri. Si eu am avut multa vreme statutul de singur asumat (sau imi placea sa cred, ca mi l-am asumat fiindca imi era mai usor sa-l suport). Pina cind autopacaleala n-a mai tinut. Si am decis sa mi-l dezasum. Si am pasit aici, unde v-am cunoscut pe voi (in realitate, doar pe o parte). Dintr-un punct de vedere, nu mai sunt singur. Din altul, cel al gasirii persoanei potrivite, inca sunt. Dar acum stiu ca am puterea sa fac ceva. Trebuie doar sa vreau :)
Fiecare experienta este diferita, chiar daca pare la fel. Iar daca anumite sabloane relationale se repeta in viata noastra, nu e pentru ca totul e la fel, ci pentru ca noi, de multe ori inconstient, atragem anumite modele relationale fiindca ne autolimitam. Era o vreme cind esecurile relationale ma deziluzionau. Intre timp am reusit sa invat din ele.
Saturnianul:
--- Citat din: carmentoma din Joi, 29 Aprilie 2010, 23:07 ---Nimic nu justifica starea de nefericire!
--- Terminare citat ---
Nimic? Oho, Carmen! Stai sa vezi cind incepem sa ne-o justificam de unii singuri. Are cea mai mare putere autojustificarea si e greu sa treci de ea pentru ca inseamna sa fii critic cu propriile crezuri iar asta e cel mai dificil. Poti demonta cu usurinta crezurile altcuiva. Nu la fel pe cele personale.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă