Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
capsuna:
Crista cu noi nu mai esti singura!!!
carmentoma:
--- Citat din: Crista din Joi, 29 Aprilie 2010, 22:26 ---Oare depresiile oamenilor singuri sunt la fel cu ale celorlalti? Cred ca depresia este o culme a singuratatii... Eu acum ma simt extrem de singura dar sunt sigura ca am resurse sa depasesc momentul.Sper sa nu fie doar wishful thinking
--- Terminare citat ---
M-a cam ferit Bunul Dumnezeu de depresii, in acceptiunea grava sau medicala a termenului! Poate nu am avut timp sa ma las prada la asa ceva! Cat priveste resursele, habar nu avem cat putem cat putem sa ducem!
Crista:
Asta ar fi una din resurse,dar cateodata e foarte greu sa rezisti tentatiei de a crede ca prea putine lucruri merita sa te implici,rezultatul e destul de putin palpabil...Dar o sa imi treaca,si stii de ce? PENTRU CA NU AM INCOTRO,nu imi pot permite nici macar o stare de depresie .
Saturnianul:
--- Citat din: Crista din Joi, 29 Aprilie 2010, 22:26 ---Oare depresiile oamenilor singuri sunt la fel cu ale celorlalti?
--- Terminare citat ---
Crista, eu cred ca depresiile cele mai nasoale sunt ale nesingurilor singuri. Cind esti cu adevarat singur mai poti gasi resurse sa treci peste depresii pentru ca poate vrei sa vezi cum e alaturi de cineva. Dar cind te adincesti intr-o singuratate alaturi de cineva, cred ca e mult mai dificil sa lupti cu depresiile.
carmentoma:
--- Citat din: Saturnianul din Joi, 29 Aprilie 2010, 22:41 ---
--- Citat din: Crista din Joi, 29 Aprilie 2010, 22:26 ---Oare depresiile oamenilor singuri sunt la fel cu ale celorlalti?
--- Terminare citat ---
Crista, eu cred ca depresiile cele mai nasoale sunt ale nesingurilor singuri. Cind esti cu adevarat singur mai poti gasi resurse sa treci peste depresii pentru ca poate vrei sa vezi cum e alaturi de cineva. Dar cind te adincesti intr-o singuratate alaturi de cineva, cred ca e mult mai dificil sa lupti cu depresiile.
--- Terminare citat ---
Ai dreptate, dar niciodata nu am reusit sa inteleg ce sau cine te poate retine alaturi de un om cu care nu mai ai nimic in comun (din punct de vedere sufletesc)! Copiii nu mai sunt demult o justificare, ca de obicei ei sunt mult mai traumatizati de asemenea stari tensionatedecat noi, adultii! Nici partea materiala nu e un argument suficient de solid! Cred ca viata e suficient de scurta incat sa nu ne-o irosim intr-o mare de nefericire si neimpliniri pa plan afectiv! Parerea mea!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă