Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (70/417) > >>

steliana:
Aici... oamenii devin comuni... chiar fără pasiuni...
Totul este să vrei... începi să crezi.... devii.. aşa cum nu poţi..... într-o realitate cotidiană...

Grey_witch:
So, Steliana, sau oricine dintre cei care ati fost la Sibiu, cum a fost? Cred ca am mai intrebat asta mai devreme, dar mesajul meu s-a pierdut in marea celorlalte. :)

Saturnianul:
@Grey_witch, topicul taberei Sibiel 25-27 aprilie il gasesti aici: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,404.0.html

mikyboy:

--- Citat din: Cristaly din Marți, 27 Aprilie 2010, 19:37 ---.... Aici, oamenii mai au un hooby comun: calatoriile, minivacante in alte locuri si asta e super! Prieteniile se leaga mai usor cand sunt pasiuni comune.

--- Terminare citat ---
la ce faci referire? la ce locuri ca ar fi interesant de vazut un astfel de loc in care oamenii iubesc natura si drumetiile si calatoriile nu doar in casa si atat...

carmentoma:
Sunt frumuseti necunoscute in natura in fiecare zona a tarii! Eu una am intrat pe acest forum tocmai pentru a putea pleca alaturi de o gasca de prieteni asemenea mie sa le descopar si sa le explorez! Un colt de rai am descoperit la Sibiel, unde vezi si tu ca nu sunt subiectiva in descrieri si in trairi, ca nimeni nu a ramas "de piatra" dupa cele doua vizite facute in zona!
      Sunt singura, cum am mai zis, ca asa vreau eu, dar pentru o excursie mai scurta sau ma lunga (temporal vorbind) m-am saturat sa ma sui in masina si sa imi cant singura, cu muzica la maxim pe drumul pana la destinatie! Pentru asta am nevoie de voi!!! Egoism cumva poate, dar tare drag mi-ar fi sa am si eu gasca mea! Speranta moare ultima!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă