Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (67/417) > >>

Cristaly:
Silvana, te salut si eu! Suntem de varste apropiate, mi-ar face placere sa te cunosc chiar personal in una din viitoarele tabere. Cum sunt cam departe de Sibiu astept concediul din vara.
De ce sunt singura?! E o alegere care nu depinde de mine, dar in mare parte se datoreaza mediului in care lucrez, traiesc.

mikyboy:
deci in concluzie singuratatea nu este ceva voit ci mai degraba ceva impus de anumite conjuncturi sau evenimente... dar ce ne facem atunci cand cineva atenteaza la singuratatea noastra si noi preferam acea singuratate in locul singuratatii in doi daca intelegeti ce vreau sa spun...

alix:
A fost ziua mea de nastere...am decis sa petrec cateva zile in Sibiu impreuna cu fetita mea. In drum spre casa am gasit in geanta de voiaj un ziar..cred ca Adevarul de seara.( Il luase cea mica dintr-un hipermarket. ) Pe prima pagina era un articol despre acest site. Asa v-am descoperit! Cer scuze nu am talent de narator....
Incerc sa va descopar, sa va cunosc.
O zi frumoasa !

carmentoma:

--- Citat din: mikyboy din Luni, 26 Aprilie 2010, 13:44 ---deci in concluzie singuratatea nu este ceva voit ci mai degraba ceva impus de anumite conjuncturi sau evenimente... dar ce ne facem atunci cand cineva atenteaza la singuratatea noastra si noi preferam acea singuratate in locul singuratatii in doi daca intelegeti ce vreau sa spun...

--- Terminare citat ---

Dupa parerea mea aceasta problema se rezolva strict prin comunicare! Sa ii spui persoanei respective "cu vorbe" de ce natura e relatia, la ce esti dispus sa renunti si la ce nu in favoarea ei, nu sa lasi totul asa, in coada de peste, lasand partenerul /a sa isi faca sperante desarte si sa inteleaga ce vrea! Nu e o regula, dar asa mi se pare fairplay!

carmentoma:

--- Citat din: alix din Luni, 26 Aprilie 2010, 15:10 ---A fost ziua mea de nastere...am decis sa petrec cateva zile in Sibiu impreuna cu fetita mea. In drum spre casa am gasit in geanta de voiaj un ziar..cred ca Adevarul de seara.( Il luase cea mica dintr-un hipermarket. ) Pe prima pagina era un articol despre acest site. Asa v-am descoperit! Cer scuze nu am talent de narator....
Incerc sa va descopar, sa va cunosc.
O zi frumoasa !

--- Terminare citat ---

Bine ai venit, alix! Speram sa gasesti aici ceea ce iti doresti! Noi iti suntem alaturi!  :-* :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă