Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
Saturnianul:
Nu m-am suparat. M-am folosit si eu de ironia ta, ca sa dau o directa. De dreapta sau stinga, cum vrei ;)
francesca777:
si-ai dat-o bine... de acolo din galaxia ta.. ;)
steliana:
păi şi eu am raspuns lui Marci..
Silvana A:
Buna seara tuturor!
M-am inscris in Singlescamp mai demult, dar iata ca doar acum am ocazia sa ma prezint.
Ma numesc Silvana Atanasescu, sunt din Brasov, am 42 de ani, lucrez in management de proiect la Polisano in Sibiu. E destul de greu, copilul cu ai mei sunt in Brasov, eu de luni pana vineri sunt la Sibiu, dar asta este viata, trebuie sa mergi inainte oricat de greu poate parea. Oricum oportunitatea de a lucra la Polisano este o mare sansa pentru mine, asa ca nu am de ce sa ma plang.
Singles camp mi se pare o idee nemaipomenita. Singura mea problema este timpul, dar o sa imi fac macar o ora doua pe zi sa intru sa mai schimb o vorba cu voi. De asemenea, sper sa pot ajunge si la intlanirile organizate. Mi-ar place sa stiu daca şi camd exista programate intalniri la Brasov sau Sibiu.
Pe curand!
Ayouni:
Poti fi singur sau poti ramane singur... consecinte ale unor circumstante, alegeri gresite, sunt atatea alte cauze. Ca ar fi prea simplu sa fie numai o cauza: ori dai singur de ea si evrika! or te ajuta un psiholog, daca tot nu vezi unde e problema. Dar nu este asa de simplu. De multe ori m-am gandit (mai fac si asta din cand in cand, hihihi) si am ajuns la concluzia ca principala cauza s-ar putea sa fie chiar in noi insine, un model de comportament, un mecanism, atat de inradacinate in subconstientul nostru, in fiinta noastra cea mai intima, ca nici nu ne dam seama ca este acolo si ca influenteaza foarte tare viata noastra. Imi spun ca nu vreau sa fiu singura, ca vreau sa-mi fac prieteni si prietene, cu care sa fiu cat de cat pe aceeasi lungime de unda, sa putem conta unii pe altii. Asa cum am facut-o pana acum cativa ani. Deci, eu spun asta... dar ma trezesc in fata cuiva si probabil modelul acela de comportament de care vorbeam mai sus, actioneaza cu totul si cu totul altfel decat este dorinta mea constienta. Da, un fel de "una spun si alta fac", fara sa-mi dau seama, fara sa inteleg. Si apoi, ne spunem, tot in plan constient "am cunoscut pe cutare dar nu a functionat" si mergem mai departe, convinsi ca nu vrem sa mai fim singuri, ca trebuie sa facem ceva in acest sens. Si cu prima ocazie, iar o dam in bara...
Uite, in cazul meu, au fost ceva ani buni in care am lucrat in hotelarie si cand trebuia sa vad aprox 100 de clienti pe zi, sa vorbesc cu aproape toti, sa ascult, sa rezolv anumite situatii; sa stabilim impreuna detalii de contracte, etc. apoi pe partea de marketing, organizarea de campanii promotionale, unele dintre ele cu desfasurari de forte si resurse foarte importante. In acea perioada, de exemplu, seara, dupa ce plecam de la serviciu si in weekend, nu vroiam sa vad pe nimeni, nu vroiam sa vorbesc cu nimeni. Sambata si duminica erau zile de singuratate absoluta care imi placea foarte mult: era spatiul si timpul meu in care ma refaceam, in care ma regaseam. Dupa ce mi-am schimbat serviciul, s-au schimbat si lucrurile. Si acum am momente in care vreau sa raman singura dar cele mai multe sunt cele in care as vrea sa am una sau mai multe prietene, momente in care as vrea sa am companie. Ca e cam dezagreabil sa mergi peste tot de una singura. Totusi, nu as face compromisul de a fi intr-o companie neplacuta sau unde ma simt stinghera, sau nelalocul meu, numai de dragul de a nu fi singura. Aia este nefericirea cea mai mare, sa fii cu cineva si sa nu te simti bine, sa simti ca vrei sa fugi, ca vrei sa fii singur(a), orice, numai sa nu fii cu persoana aceea. Nu, nici asa. Toti suntem foarte pretiosi, valorosi si frumosi si meritam sa ne fie bine, sa ne simtim bine. Avem nevoie de timp de calitate petrecut cu prieteni adevarati sau cu noi insine. Mai ales ca totul trece asa de repede. Ganduri care vin si trec... si construiesc inca o treapta care ma duce mai departe.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă