Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (49/417) > >>

pe_jumate:
buna sugestie! joc si eu! bravooo!
hai, osiris, infiinteaza topicul cu adevaruri si ne-provocari! ;)

mikyboy:
poate pentru ca in felul nostru de a fi exista ceva mai deosebit decat la altii si atunci ne este mai greu sa gasim parteneri pe masura... stiti cum e ca o cutie plina de mufe electrice si doate formele si dimensiunile atat mufe tata cat si mama doar ca unele sunt mai des  intalnite deci mai comune cum sunt mufele care se baga in priza si altele mai deosebite cum sunt de exemplu mufele electrice de o masina carora li se potriveste doar o anumita mufa... sper ca intelegeti metafora

Catherinna:

--- Citat din: mikyboy din Sâmbătă, 10 Aprilie 2010, 15:11 ---poate pentru ca in felul nostru de a fi exista ceva mai deosebit decat la altii si atunci ne este mai greu sa gasim parteneri pe masura... stiti cum e ca o cutie plina de mufe electrice si doate formele si dimensiunile atat mufe tata cat si mama doar ca unele sunt mai des  intalnite deci mai comune cum sunt mufele care se baga in priza si altele mai deosebite cum sunt de exemplu mufele electrice de o masina carora li se potriveste doar o anumita mufa... sper ca intelegeti metafora

--- Terminare citat ---

Am inteles metafora, dar nu inteleg ce te preocupa. Esti detinatorul unei mufe speciale si cauti o priza la fel de speciala. Nu crezi in adaptabilitate. Ai reusit sa-mi aduci un zambet, pentru ca astazi stirile au fost foarte dure si eram total indispusa. Uite asa, cu o gluma, incet, incet imi reamintesc de ce am intrat pe acest forum.

mikyboy:
legat de adaptabilitate... e mai bine sa nu exista adica mufa sa fie cea potrivita pentru ca altfel intre exista un element strain care va face o intermediere intre si se poate ca la un moment dat acel element intermediar sa se distruga si mufele raman in aer... ceva strain intre nu e de preferat... e daca vrei ca atunci cand faci dragoste... si ai un element intermediar... intotdeauna  se poate rupe si nu poti avea 100% incredere niciodata si atunci ai ajuns la acelasi punct de la care ai plecat si mai bine o faceai fara ca tot asa trebuie sa ai grija ca nimic sa nu iasa necontrolat... :)) ;)

maria171:
dragilor
cand va citesc imi zboara mintea la prostioare
subiectul e unul serios, nu?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă