Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
marcutza:
totul are un inceput @steliana :0 chiar daca ni se pare greu dar exista :)
Saturnianul:
@francesca777 bine ai venit aici. Sper sa-ti placa la noi, sa te simti bine si sa-ti gasesti curajul de a spune ce ai pe suflet. Te ajutam sa-l cauti? :D
@marcutzo daca nu dai premii, macar cadoahse ceva, o atentie, o maslina acolo. cit despre curaj... io zic sa nu mai vorbeste atit de el, ca se sperie si fuje ;D ma stradui atunci sa stau la povesti cu voi aici. sa vaz daca o sa reusesc si la faza pe realitate :)
Saturnianul:
--- Citat din: steliana din Marți, 06 Aprilie 2010, 11:39 ---cred că sunt singură pt că nu m-am gândit la un ritual de atragere.... cum fac uneori şi păsările
şi mă trezesc că sunt singură abia în ultimul moment, când mă întreb..... dar eu cu cine ?
--- Terminare citat ---
Parca ritualurile de atragere le aveau masculii. Sau...? ;D Nu stiu, mi-a venit in minte paunul, ca tot am vazut duminica in Herastrau unul cu coada facuta evantai.
pe_jumate:
ma gandeam odata, demult, sa incerc sa dau pret mai mare clipelor si sa fac (chiar, hai sa incerc!) lucrurile de fiecare zi.. orice.. mancatul, tinuta, vorbitul.. incet, concentrata pe actiunea in sine, ca pe un ritual..
eu zic ca as avea de castigat daca mi-ar fi mintile intotdeauna acolo unde e si actiunea.. ma intelege cineva? :)
marcutza:
cu siguranta ca te intelegem :) @pe_jumate :) nu totul iese sau se desfasoara asa cum ne-am dori.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă