Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
Iustin:
Suntem single pentru ca altfel nu am mai fi eligibili si ar fi pacat.
drlove:
Buna ziua.Buna intrebare :)
Eu sunt singur deoarece o data cu inaintarea in varsta am devenit mai selectiv si"aleg pana culeg".Sper ca aici sa imi gasesc jumatatea.
Cristina73:
Buna, tuturor!
Sunt Cristina, am 45 de ani si sunt din Brasov.
Am divortat acum mai bine de 3 ani, dupa o casnicie de aproape 15 ani.
La intrebarea "de ce suntem single?" as putea sa raspund cu toata demnitatea, pentru ca avem curajul de a spune "NU" unui tipar de existenta care nu ne mai este potrivit din diverse motive, care ne-ar transforma in niste oameni nefericiti, ursuzi, tristi si bolnavi si care ne-ar afecta nu doar existenta noastra si a partenerului, dar si pe cea a copiilor nostrii si a celor dragi din familie.
Nici unul dintre noi nu se gandeste la despartire atunci cand intra intr-o relatie formand un cuplu, dar consider ca ai nevoie de curaj si maturitate sa te opresti atunci cand relatia devine toxica sau fara interese comune!
😘😘
george5128:
Cel mai mare profesor de dragoste e singuratatea.Cel mai bun profesor de certitudini e indoiala.Cineva a supravituit singur(a) o luna in salbaticie,dupa ce s-a ratacit.De atunci si-a jurat ca nu mai merge la mall.
Ilya:
Buna, sunt noua pe site. Am divortat recent, si aici, cu voi, sper sa ma regasesc, sa-mi adun fortele si sa-mi inving temerile. Imi place sa calatoresc si sa cunosc oameni noi, locuri noi, sa socializez. Va doresc o zi frumoasa!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă