Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
marcutza:
sunt sigura ca pe_jumate va analiza adanc totul si isi va reconsidera dorinta si va iesi din ceea ce numim aici singuratate :) si vorbesc de revenirea in dorinta de a iesi in real :)
capsuna:
Pana pe 17 mai este si mai are timp sa ia o decizie. Eu sper ca va veni la intalnire.
kiabi:
2 esecuri,lipsa de incredere ca mai poti avea o relatie normala cu o persoana normala( sau macar pe cat de normala sunt eu)
marcutza:
@kiabi, crezi ca poti defini "normalul" :) nu cred ca putem defini "normalul" si ma refer la modul general de caracterizare.
eu am avut 1 esec dar bun, casnicia. si am avut relatii dupa, si nu am ce reprosa, si am incredere ca inca ceva este si pt mine :)
iulielf:
@kiabi, am mai spus-o si pe alt topic dar, vreau sa-ti spun si tie, ca poate nu vei citi acel topic. Spui "doua relatii"............. Chiar crezi ca nu se mai poate face ceva dupa doua relatii?
Sfatul meu, vazut prin "prisma" gandirii barbateshti (asta nu inseamna ca si eu gandesc la fel, pentru ca nu toti barbatii sunt la fel) este:
In cazul inceperii unei relatii, incearca sa nu cedezi prea usor, ma refer, pe plan sexual. Marea majoritate a barbatilor, deoarece traiesc in mediul lor si am putut sintetiza cam cum gandesc, vor sa faca "sex" cu mai multe femei. Asha se considera ei barbati. In momentul cand un barbat se grabeste sa ajunga cu tine in pat, ar fi timpul sa te gandesti daca are rost sa mai continui cu relatia, deoarece, daca te-ai grabit, acea relatie deja poti sa incepi sa o consideri un "inceput de sfarsit".
Oricum, cred ca se mai poate face ceva chiar si dupa doua relatii.
Exemplu, eu, sunt dupa a treia relatie. Dar relatie "legala". Dar, am avut parte numai de "femei" carora le placea mai mult "sexul" (chiar daca nu au existat nemultumiri din partea mea) decat sa fie fericite, sa aiba stabilitate, respect reciproc, plan sexual si financiar destul de stabil.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă