Sunt nou pe aici iar in situatia de single de vreun an.. Din ceea ce am citit pina acum pe forum, se pare ca sunt oameni minunati pe aici.

astept cu nerabdare sa va intalnesc pe unii dintre voi cat de curand.
De ce sunt/suntem single? O intrebare la care recunosc,nu imi este usor sa raspund

In mod straniu ,undeva in interiorul meu continui sa cred ca nu sunt singur...este si greu dupa 21 de ani minunati petrecuti alaturi de cineva extraordinar

Nu intru acum in detalii...
Cred ca daca incerc sa raspund in sensul de a ma plange sau a incerca sa dau vina pe altcineva, nu ajung nicaieri. Poate pentru ca nu stim sa fixam la timp partenerului anumite limite, poate pentru ca nu stim sa iubim si sa fim iubiti,poate pentru ca iubim profesiile sau altceva prea mult ,poate pentru ca ne este teama, poate pentru ca in loc sa cautam pe cineva alaturi de care sa traim fericiti,cautam doar un partener,etc .
Eu cred ca nimeni nu ar trebui sa fie single,iar daca acest lucru se intampla des ori de mult timp ,ar trebui sa ne autoevaluam pentru a vedea ce putem face in aceasta chestiune si unde gresim. Eventual sa corectam ce este de corectat, pentru a putea merge inainte si a ne gasi fericirea/iubirea intr-un fel sau altul.