Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (380/417) > >>

dianthus:
Salutari si bine v-am gasit!
De ce sunt singura?! Simplu! ...Pentru a fi cu voi!   ;)

Luciana:
Buna ziua, tuturor!
De ce sunt singura? Pentru ca am avut prea multa incredere in oameni care au profitat de bunatatea mea. Intre timp am devenit o companie mult prea tacuta pentru gusturile celorlalti.
La mine de fapt e inpropriu spus singura... Am copiii, am 3 animalute, dar nu am cu cine comunica. E complicat.

Nicoleta Iulia:
Va rog frumos sa primiti si salutarile mele cu ocazia primei mele aparitii pe forum!
Sunt singura, probabil, pentru ca nu mi-am invatat lectia vietii la timpul potrivit. .....Dar,......acum cred ca a venit momentul pentru a avea eu initiativa in a rezolva aceasta problema si...dupa cum spune Robert Dillts, ”Alegerea pe care ai facut-o e cea mai buna” pentru ca ”Ai tot ce-ti trebuie pentru a reusi”, imi doresc sa ma primiti in comunitatea singles camp. :smitten:

Soul_light:
Buna seara. Nu cred ca a existat vreun moment in care am fost "singura", ci doar momente in care nu m-am gasit pe "mine" in "mine". De ce nu am langa mine un alt "eu"?Sau de ce imi doresc un alt "eu" langa mine? Poate pentru ca intotdeauna am vrut sa vad, in ochii barbatului de langa mine, aceeasi intensa bucurie, surpriza, curiozitate si dorinta care sunt cuprinse in privirea pe care eu o oglindesc in ochii lui. E normal? E anormal? Nu stiu...

ella:
Eu cred ca e normal , dar...greu de gasit.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă