Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
ella:
--- Citat din: eEduard din Luni, 16 Iunie 2014, 22:58 ---Încet, încet o să te obișnuiești...nu suntem rău intenționați. :)
--- Terminare citat ---
Chiar daca am mai putine postari, cred ca sunt mai veche decat tine in SC, si am avut norocul sa cunosc o parte din oamenii minunati care fac parte din aceasta comunitate . De aceea am si inceput sa postez( incetul cu incetul) pentru ca am gasit sprijin si intelegere.
eEduard:
Asta nu am știut, dar este foarte posibil, având în vedere componenta de bază a acestei comunități. Ce spui tu nu face decât să mă bucure. Felicitări pentru curajul dobândit! Sunt sigur că nu este ușor. :flori:
swissheart:
de ce sunt singura? hmmm o sa incerc sa schitez un raspuns. nu pentru ca as fi prea pretentioasa ba poate chiar din contra pentru ca in anumite momente m-am multumit cu mai putin decat as fi meritat. am acceptat multe tocmai din frica de singuratate. pana intr-o zi cand mi-am luat inima in dinti si am realizat usor usor ca singuratatea asta nu-i chiar asa de speriat...ba din contra.. e de preferat cel putin pentru mine pentru ca mi-a adus si liniste
asta nu inseamna ca-mi doresc sa raman la statutu de single. tanjesc dupa ideea de a avea la un moment dat o familie. insa nu-mi doresc acest lucru cu oricine ci cu acea persoana care va sti sa ma respecte in primul rand
DianaIoana:
Eu sunt singura pentru ca ... nu ma simt singura . Cred ca asta-i problema la mine .
Pentru ca daca m-as simti singura (macar din cand in cand) ar trebuie sa fac ceva in privinta asta .
Imi place viata pe care o duc , imi place ceea ce fac , am un job ok datorita caruia sunt independenta si doi parinti minunati care m-au sustinut intotdeauna si care m-au invatat ca nu exista nu se poate .
In loc sa ma intristez in fiecare zi pentru ceea ce nu am , am ales sa ma bucur de ceea ce am .
Imi doresc pe cineva langa mine, dar nu cu orice pret .
wonderland:
--- Citat din: DianaIoana din Duminică, 03 August 2014, 20:17 ---Eu sunt singura pentru ca ... nu ma simt singura . Cred ca asta-i problema la mine .
In loc sa ma intristez in fiecare zi pentru ceea ce nu am , am ales sa ma bucur de ceea ce am .
Imi doresc pe cineva langa mine, dar nu cu orice pret .
--- Terminare citat ---
:bow: Interesanta perspectiva, desi pentru cei mai multi dintre noi abordarea e un pic, invers - Nu ma simt singura, desi sunt singura.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă