Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (369/417) > >>

ella:

--- Citat din: wonderland din Duminică, 15 Iunie 2014, 19:29 ---interesanta perspectiva - amantul meu trecutul ;D. Atunci, e timpul pentru un amant nou, prezentul :faint:

--- Terminare citat ---
Si unde sa-l gasesc? Inca mi-e rusine sa spun ca sunt divortata ,desi au trecut 2 ani.

eEduard:
 Eu îți sugerez să găsești un bărbat întâi......și după îți alegi ce amant te coafează.  O0

ella:
Da. ''Cine incearca, reuseste/ Cine cauta ,gaseste'' Dar, depinde ,ce cauti si ce gasesti. Asa ca mai bine iti gasesti refugiul in munca.'' Cine se frige cu ciorba , sufla si-n iaurt''.

eEduard:

--- Citat din: ella din Luni, 16 Iunie 2014, 19:31 ---...... '' Cine se frige cu ciorba , sufla si-n iaurt''.

--- Terminare citat ---

Aici, nu pot să-mi dau o părere, deși întâlnesc la tot pasul această zicală pusă în practică. Chiar pot să zic că femeile o "venerază" într-un număr mai mare, cu riscul de a fi corectat. Eu extind aceiași doză de încrede indiferent de experiența avută. Fiecare "arsură" îmi ascute simțul realității, observ mai clar când și dacă e nevoie să mă retrag. Nu îmi doresc să jignesc pe nimeni, dar a trăi după acea zicală înseamnă să trăiești în frică, prejudecată, să te "închizi" emoțional. Lucru care îl înțeleg în prima fază după pierderea cuiva, atunci când "rănile" încă îți sunt deschise, dar să continui asta într-o nouă relație.....ajungem la ce am zis mai sus, ai ca amant trecutul.  :oops:

ella:
Poate ca ai dreptate, poate ca e teama de o noua relatie, poate ca te gandesti(in general) ca nu mai ai varsta la care sa-ti permiti tot felul de incercari.Dragostea e frumoasa si cred in ea , nu vreau sa traiesc in trecut , dar...atat. :surrender:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă