Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (366/417) > >>

wonderland:
 :thumbup:Hei, SilviaB, imi place felul tau de a nu te crampona de ceea ce nu (mai) este posibil, realist, realizabil intr-un context dat. Multumesc, mi-ai dat asa un suflu nou de energie pozitiva  :yeah:

Amira:
Va salut, dragi membri ai acestei comunitati , mai mult decat interesanta! Da, si eu sunt singura si nu pentru ca am vrut eu.Sotul meu a decedat in urma cu 7 ani si , ca multe dintre voi, m-am refugiat in munca, mi-am construit o cariera frumoasa, am avut grija de cei doi copii.Timpul a trecut, ei au crescut, au realizat ceea ce si-au dorit, iar eu constat ca  a ramas un mare gol in viata mea.De aceea, caut alte activitati, alte modalitati care sa ma motiveze sa merg mai departe.Va doresc, o zi minunata ,tuturor !

wonderland:
Salut, Amira. O atitudine demna de urmat :thumbup:
Bine ne-ai gasit, sa gasesti in SC un ajutor in mersul mai departe!

Amira:
Ma bucur  de intampinare ! Ma intrebam  daca nu m-a urmat si aici  SINGURATATEA mea. Am citit multe dintre postarile de aici si imi place acest grup !Cred ca eclipsa de soare de ieri, a avut prima influenta benefica asupra mea.Iata ca s-a deschis o noua usa, dincolo de care "aud" vocile multor oameni.Chiar sunt fericita , ca am facut aceasta alegere .O noapte frumoasa !

admin:
Buna dimineata Amira! Nu nu esti singura, nici aici si nicaieri unde ai fii! Asa trebuie sa privesti lucrurile. Toti suntem inconjurati de oameni, in care intradevar avem mai multa sau mai putina incredere sa ne aratam asa cum sunem noi. Suntem creati ca fiinte sociabile, ne place sa traim impreuna, sa comunicam...Din pacate viata asta in fuga si sub continua presiune, ne-a mai estompat din bucuria de a socializa, ne-a luat din entuziasm si uneori avem impresia chiar ca ne-am dezobisnuit...

Tot ce am gandit eu aici este sa refac la scara mica medii de interactiune, grupuri omogene (atat cat este posibil), cadre in care socializarea se face relativ simplu. Multora li se potriveste, unora insa nu. Este o poveste intreaga de ce...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă