Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
ave caesar:
ergo = deci (traducerea din latina) Ma bucur ca folosesti cuvinte din l. latina. Salutari.
Alex andra:
--- Citat din: theo365 din Miercuri, 26 Februarie 2014, 17:58 ---Alexandra-in viata daca ai ceva de oferit, fa-o neconditionat, nu astepta ceva in schimb pt. orice (indiferent ce ar fi - lucruri materiale, sentimente frumoase, ganduri bune, incurajari...etc.), fa-o din tot sufletul , si cu inima larg deschisa, viata iti va oferi inzecit, altfel , neimplinirea asteptarilor iti va provoca maaarrrrri dezamagiri !!!!! :flori:
--- Terminare citat ---
Draga Theo, viata nu ofera decat oportunitati. Restul depinde numai de tine.
Cat despre asteptari...... Ce fel de relatie este aceea in care NU TE ASTEPTI ca persoana de langa tine sa te sustina si sa iti fie aproape in momentele grele? De fapt...mai poate fi numita asta relatie? La genul asta de asteptari ma refeream...
Si acum intre noi fie vorba... Ai putea sa iubesti fara sa astepti sa fii iubit/a? Eu nu mai pot!
Alex andra:
--- Citat din: ave caesar din Miercuri, 26 Februarie 2014, 20:11 ---ergo = deci (traducerea din latina) Ma bucur ca folosesti cuvinte din l. latina. Salutari.
--- Terminare citat ---
:) Salve!
wonderland:
problema apare cand asteptarile noastre viseaza exclusiv cereri si conditionari, ori revendicari de schimbare a celuilalt. Pe schema - Ar trebui sa ma faci fericita. Pentru asta TU trebuie sa fii, sa faci, sa spui...
Dar noi intram intr-o relatie doar pentru a primi sau pentru ca iubirea se cere oferita, impartasita, implinita?
Daca relatia in care am intrat nu ne face sa ne simtim asa atunci poate ca ceva in noi se cere schimbat. Poate ca, noi avem ceva de invatat despre noi... sau poate e cazul sa recunoastem ca am facut o alegere nepotrivita cu asteptarile noastre, daca tinem mortis la aceste asteptari.
Schimbarea celuilalt e alegerea lui, este un raspuns la ceea ce primeste si incepe cu schimbarea noastra. De fapt e singura schimbare posibila, se pare.
theo365:
Mi-a luat-o deja inainte cu raspunsul Wonderland-....si a facut-o bine !!!!Despre asta e vorba !!!!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă