Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (357/417) > >>

gabi_nico:

--- Citat din: wonderland din Duminică, 03 Noiembrie 2013, 07:38 ---Nu fi dezamăgită de tine pentru ceea ce alții nu vor sau nu pot să cunoască ;). Cred că înțeleg ce spui. Si eu am, în ultima vreme, senzația că oamenii renunță să-l cunoască pe celălalt. Privesc, parcă, fără să vadă, mai departe de imaginile din mintea lor.
Uneori mă privesc și pe mine cu atenție, să văd dacă nu cumva și eu fac la fel.

Dezamagirea fata  de mine este pentru ca am crezut ca iubirea  este totul.  Nu  am tinut cont de diferente de educatie si conceptie. Cei de care ziceam ca nu vor sa cunoasca, parca nu isi dau o sansa  sa vada ca se poate si altfel fata de experientele grele pe care le-au avut. Se ingroapa  in munca. Asa este, fiecare alege cum sa traiasca viata. Si totusi nu cred ca am venit in viata asta numai sa muncesc.  Imi doresc sa am  langa mine un  "zambet" care sa imi umple inima de caldura. Sunt prea romantica :(

--- Terminare citat ---

dauina:

--- Citat din: wonderland din Duminică, 03 Noiembrie 2013, 07:38 ---silviu, sunt impresionată :faint:. sincer, fără glumă. si cu apreciere. mă resemnasem cu stilul tău...impersonal.

--- Terminare citat ---

nici io nu pot sa ma abtin...si asa cum scrie kike acu fo 2-3 zile pe undeva...cred ca cineva a furat parola lu' silviu... :whistle:
nu stiu ce a patit, dar se pare ca e de bine!!! :strambatura:

wonderland:
da, dauina, de bine pare.
o fi avut vreo revelație. sau o fi ajuns la un nou capitol în manualul lui cu instrucțiuni de utilizare  :giggle:

silviu - tine-o tot așa :thumbup:

wonderland:
nu cred că e vorba de romantism. doar de nevoia firească, ce ne bântuie pe toți, de iubire împărtășită.

așteptăm momente potrivite, așteptăm oamenii potriviți. acu, depinde și ce facem în timp ce așteptăm.

silviu:

--- Citat din: wonderland din Duminică, 03 Noiembrie 2013, 07:38 ---silviu, sunt impresionată :faint:. sincer, fără glumă. si cu apreciere. mă resemnasem cu stilul tău...impersonal.
--- Terminare citat ---

--- Citat din: dauina din Duminică, 03 Noiembrie 2013, 09:00 ---nici io nu pot sa ma abtin...si asa cum scrie kike acu fo 2-3 zile pe undeva...cred ca cineva a furat parola lu' silviu... :whistle:
nu stiu ce a patit, dar se pare ca e de bine!!! :strambatura:
--- Terminare citat ---
stati linistite, fetilii, ca-mi revin imediat si trec la thailandeze :strong:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă