Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (356/417) > >>

wonderland:
da, veșnica luptă dintre inimă și rațiune...

Da, gabi_nico, nu știu cum se face, mereu facem aceleași greșeli, pana ne clarificăm cu adevărat.
Cred că nimic din ce ar spune cineva nu te-ar consola. Dar, stii si tu, suferim, apoi regăsim puterea de a merge mai departe.
Si, poate data viitoare...
Succes și nu te lăsa dărâmată.

gabi_nico:
Multumesc! Sper sa  am puterea. Deocamdata sunt  cam dezamagita  si de mine si de faptul ca majoritatea renunta la a mai cunoaste omul.   

nickescool:

--- Citat din: gabi_nico din Sâmbătă, 02 Noiembrie 2013, 19:43 ---Multumesc! Sper sa  am puterea. Deocamdata sunt  cam dezamagita  si de mine si de faptul ca majoritatea renunta la a mai cunoaste omul.

--- Terminare citat ---
Speranta moare ultima!:)

silviu:
e-n legea firii sa gresim. m-ar inspaimanta persoana care nu greseste niciodata, care are raspuns pentru orice intrebare si nu are dileme. ar parea ca e un mutant venit de pe alta planeta :faint:
d'aia zic: nu te condamna ca ai gresit; urmeaza-ti in continuare inima si spera la o dragoste cum altele nu sunt :smitten: si sigur va veni :)

wonderland:

--- Citat din: gabi_nico din Sâmbătă, 02 Noiembrie 2013, 19:43 ---Multumesc! Sper sa  am puterea. Deocamdata sunt  cam dezamagita  si de mine si de faptul ca majoritatea renunta la a mai cunoaste omul.   

--- Terminare citat ---

Nu fi dezamăgită de tine pentru ceea ce alții nu vor sau nu pot să cunoască ;). Cred că înțeleg ce spui. Si eu am, în ultima vreme, senzația că oamenii renunță să-l cunoască pe celălalt. Privesc, parcă, fără să vadă, mai departe de imaginile din mintea lor.
Uneori mă privesc și pe mine cu atenție, să văd dacă nu cumva și eu fac la fel.

--- Citat din: silviu din Sâmbătă, 02 Noiembrie 2013, 22:01 ---e-n legea firii sa gresim. m-ar inspaimanta persoana care nu greseste niciodata, care are raspuns pentru orice intrebare si nu are dileme. ar parea ca e un mutant venit de pe alta planeta :faint:
d'aia zic: nu te condamna ca ai gresit; urmeaza-ti in continuare inima si spera la o dragoste cum altele nu sunt :smitten: si sigur va veni :)

--- Terminare citat ---

silviu, sunt impresionată :faint:. sincer, fără glumă. si cu apreciere. mă resemnasem cu stilul tău...impersonal.

Uneori, suntem convinsi că știm ce vrem. Doar că uităm să verificăm dacă nu e doar ceea ce...credem că vrem.
Fiecare zi pe rând - doar asta mă ajută să păstrez speranța, încrederea si optimismul.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă