Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
Onix:
Intotdeauna am privit singuratatea ca pe o optiune de bun simt. Probabil este o perceptie gresita, dar argumentand alegerea pot spune ca si in interiorul carniciei mele, am fost tot singura. In urma cu 15 ani am decis sa fiu singura "cu forme legale". Eu si fostul meu sot am ramas prieteni, avem o fiica minunata ce reprezinta sensul vietii mele. In toata perioada mea de singuratate am realizat destul de multe lucruri, am trait frumos si decent si mi-am promis ca nu voi mai face niciodata compromisuri de dragul unui "petec de hartie". Am un job care imi place si care imi ocupa foarte mult timp, prieteni foarte buni cu care ies uneori, dar recunosc sunt momente (ex. revelionul) cand mi-as dori sa fiu in preajma unor persoane singure, ca si mine, pentru a ma simti cu adevarat in largul meu. Anul acesta am ratat ocazia, ca sa spun asa, deoarece am descoperit site-ul vostru cam tarziu, dar banuiesc ca se vor organiza si alte evenimente la care sper sa particip cu placere. Fiica mea este mare si ar fi nedrept sa ma includ in programul ei, desi imi solicita adesea acest lucru.
wonderland:
Felicitări Onix - o atitudine potrivită pentru orice persoană singură care nu se lasă coplesită de singurătate :)
Ciudat, week-end-urile sunt mai numeroase, concediile tin mai mult .... ;) si totusi Revelionul pare mai greu de suportat în sigurătate. Cred că generează, ca si VDay, ca și nunțile la care te vezi nevoită să mergi neînsoțită sau mai știu eu ce alte sărăbători si evenimente cu tam-tam - o nefericire conditionată social.
Onix:
Draga wonderland, de Valentine s Day ma distrez pe cinste. Nu este neaparat sa fiu in preajma unui "El", cred in institutia prieteniei si prin urmare am prieteni vechi si deosebiti, cu care impartasesc o multime de evenimente, inclusiv ziua indragostitilor. Important este sa nu ne pierdem simtul umorului. Ai remarcat bine, eu chiar sunt o persoana pozitiva, care se bucura de lucrurile mici, de lucrurile frumoase si mai ales de natura, indiferent daca o fac singura sau cu altcineva in preajma.
dutchessa:
ma gandesc ce sa va scriu, cum sa explic faptul ca sunt singura; am scris si am sters. mai fac o incercare...tot nu pot...
doar stiu ca nu mai vreau sa am acest statut de single...sa nu mai refuz o invitatie la nunta, sa pot merge oriunde fara sa mai fiu stanjenita la un moment dat ca nu ma tine nimeni de mana, sau ca sunt singura la masa si privesc la ceilalti cum danseaza pe vreun cantecel duios, etcetera...le stiti si voi pe toate astea... *|* am reusit totusi sa va spun cate ceva... iar daca n-o fi sa fie, m-am obisnuit atat de mult cu aceste lucruri ca deja au intrat pe fagasul normal desi nu e.
:dance: le dansez doar pe astea la nunti si petreceri...ca pot dansa singura :crazy2:
noapte buna
gabi_nico:
Buna ziua! Am revenit dupa o perioada de absenta in care am crezut ca am clarificat lucrurile din viata mea. Nu le-am clarificat, m-am adancit in greseala. Nu stiu de ce aleg gresit, sau de ce imi pun sufletul pe tava asa de usor. Asta ma face vulnerabila si usor de ranit. Ciudat e ca ratiunea imi spune una si aleg sa fac altfel. Sper sa nu fi gresit ca am scris, dar simteam nevoia sa ma descarc.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă