Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (354/417) > >>

Geta D:

--- Citat din: eEduard din Sâmbătă, 17 August 2013, 11:27 --- Sper ca Geta să nu dea cu roșii în mine... :-\

--- Terminare citat ---

Ce sa mai da cu rosii in tine dupa ce citesc asa ceva   ???

Geta D:

--- Citat din: stefic din Sâmbătă, 17 August 2013, 11:47 ---astept adeverirea zicalei: "ce nu te doboara, te intareste", tot astept.

--- Terminare citat ---

zicala este adevarata dar sa ai rabdare  :strong:

aprilie:
Eduard, asa de tare m-ai impresionat incat nu vreau sa stric emotia prin cuvinte de prisos ... Ma bucur ca ai avut incredere sa ne spui povestea ta ... vezi ce prieteni buni am devenit ?  :thumbup:

Dar .... se pare ca ai ramas acelasi
--- Citat din: eEduard din Sâmbătă, 17 August 2013, 11:27 --- ... eram copilul bun, naiv și marginalizat de care toți se luau.
--- Terminare citat ---
... Doamne, ce oameni rai !!! oameni fara suflet !!!  :laugh:

--- Citat din: eEduard din Sâmbătă, 17 August 2013, 11:27 ---Și gata, ajunge cu poveștile triste, mie îmi place să glumesc și să fiu vesel....daaa!? :P
--- Terminare citat ---
Si eu m-am grabit de multe ori sa rad ca sa nu ... plang  O0

Deci sa radem si sa ne "veselim"  *|* :dance: :thumbup:

eEduard:
Ștefi, SC este un fel de AA, neconvențional și cu o nuanță mai relaxată. Te vei lămuri la Sibiel.  :)

Geta! Fi amazoană până la capăt!  ::)

Aprilie, terenul de enduro e teren de enduro, așa că sunt construit mai solid, să rezist. O0

rokos:
Va salut pe toti!

De ce sunt single?
este pentru prima data in viata mea cand am >6 luni de cand sunt singur.
Ultima relatie s-a terminat in martie, dupa 6 ani frumosi in care am sperat ca vom ajunge sa ne unim destinele, insa am constatat ca avem fiecare alte teluri si prioritati mai departe, asa ca am pus punct...

Cum ma simt single? ma simt liber, dar singur in libertatea asta imensa... Ma agat de orice imi ocupa timpul la job dar si in afara lui.
Nu imi lipseste nimic altceva, totul este perfect, trebuie doar sa ma acomodez cu statutul acesta :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă