Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
aprilie:
Ce spun eu si ce intelegi tu, eEduard :) Dar apreciez interesul si sfaturile ... :flori:
Nu stiu si nici nu vreau sa caut barbati, imi place sa ii las pe ei sa ma descopere ...
Nu ma focalizez pe viata copilului meu, deja sunt ca si inexistenta pentru el ...
Nu am cum sa nu compar barbatii cu EL, deocamdata a ramas singurul meu reper ...
Cred ca mi-am gestionat libertatea foarte bine, am facut ce am vrut si cand am vrut ... si nu am ramas deloc blocata ca atunci cand, dupa ce am nascut, am ajuns cu copilul acasa si m-am intrebat: "bine, si acum ce fac ?"
Nu stiu cat de greu imi este sa ma adaptez langa un alt barbat pentru ca nu am avut ocazia sa testez, am spus ca mi-e greu sa ma adaptez intr-o relatie lipsita de sinceritate, ma oboseste psihic sa incerc sa imi dau seama ce se vrea de la mine, ma oboseste sa astept tot felul de lucruri pe care celalalt nu le ofera din diferite calcule ....
si ..."aprilie" vine de la faptul ca m-am inscris pe forum in luna aprilie ;D - se pare ca toate lucrurile bune le incep in aceasta luna :thumbup:
Geta D:
Aprilie si Gabi_Nico fiti puternice. :strong: Eu am incredere in voi ca veti iesi din starea in care va aflati. :kissing:
Orice om are dreptul la fericire si nu trebuie sa renunte la lupta oricat de greu ar fi. :)
Va scrie asta un om care duce zilnic o lupta cu propria persoana. Dar nu ma las pentru am dreptul la viata si trebuie sa am curaj si sa risc daca vreau sa realizez lucruri marete. :worthy:
eEduard:
--- Citat din: aprilie din Vineri, 16 August 2013, 17:00 ---Ce spun eu si ce intelegi tu, eEduard :) Dar apreciez interesul si sfaturile ... :flori:
Nu stiu si nici nu vreau sa caut barbati, imi place sa ii las pe ei sa ma descopere ...
Nu ma focalizez pe viata copilului meu, deja sunt ca si inexistenta pentru el ...
Nu am cum sa nu compar barbatii cu EL, deocamdata a ramas singurul meu reper ...
Cred ca mi-am gestionat libertatea foarte bine, am facut ce am vrut si cand am vrut ... si nu am ramas deloc blocata ca atunci cand, dupa ce am nascut, am ajuns cu copilul acasa si m-am intrebat: "bine, si acum ce fac ?"
Nu stiu cat de greu imi este sa ma adaptez langa un alt barbat pentru ca nu am avut ocazia sa testez, am spus ca mi-e greu sa ma adaptez intr-o relatie lipsita de sinceritate, ma oboseste psihic sa incerc sa imi dau seama ce se vrea de la mine, ma oboseste sa astept tot felul de lucruri pe care celalalt nu le ofera din diferite calcule ....
si ..."aprilie" vine de la faptul ca m-am inscris pe forum in luna aprilie ;D - se pare ca toate lucrurile bune le incep in aceasta luna :thumbup:
--- Terminare citat ---
Sinceritatea și comunicarea sunt componente vitale de structură, pe lângă respect și pasiune. Și pe mine mă obosește ghicitul într-o relație, dar cât timp se petrece în primi pași ai relației, sunt dispus să încerc. Noi cei pentru care viața a fost un teren de enduro, venim cu traumele și cicatricile aferente și de la o vârstă, e nevoie ca întâi traumele să se potrivească, iar abia după dacă mai apucăm să vedem calitățile. Mă bucur că ești pe poziție de șah și că am înțeles eu anapoda. :)
Și eu sunt născut în aprilie...o fi vreun semn? :blush: ;D
gabi_nico:
Va multumesc pentru incurajari! Si eu cred ca fiecare are dreptul la fericire, doar fiecare are propriul concept despre fericire.
eEduard:
--- Citat din: gabi_nico din Vineri, 16 August 2013, 17:54 ---Va multumesc pentru incurajari! Si eu cred ca fiecare are dreptul la fericire, doar fiecare are propriul concept despre fericire.
--- Terminare citat ---
Off! Câteodată prefer să fi fost un prost care întâlnește o proastă....
- Me placi?
- Da!
- Și eu ti plac...hai să facem bebe! ;D
Lasă Nico, că dacă ar fi așa, persoane potrivite pe toate drumurile, am fi prea tentați. :faint: :blush:
Găsim noi pe hăla sau haia... :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă