Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
angelaR:
De ce suntem single? O simpla intrebare cu raspunsuri foarte complicat de dat. Ajungi la o anumita varsta si este foarte greu sa te comporti ca la 20 de ani. Nu iesi din casa, universul tau este mult mai limitat. Preocuparille din punct de vedere"moral" si "etic" si "religios" si din alte puncte de vedere sunt strict contabilizate de lumea in care traiesti. Nu intereseaza pe nimeni ce simti. Aplica sablonul, taie si tot ce iese pe dinafara este aspru criticat ! Iti calca cu bocancii pe suflet fara sa te intrebe daca macar te doare. Sunt vaduva dar n-am murit si eu. Uneori as fi vrut. Numai ca am o fetita de 25 de ani care isi doreste sa traiesc. Poate chiar sa-mi refac viata. Vrea sa fiu fericita. Asa mi-a spus si mi-am dat seama ca am fost foarte aproape sa iau lectii de viata de la ea. Asa ca am decis sa incep sa traiesc. Si poate am norocul ca aici pe site sa gasesc prieteni care stiu ce simt si intelegandu-ne reciproc sa mergem impreuna INAINTE. Sper sa invat din nou sa fiu eu insami. Am sentimentul ca m-am pierdut pe undeva.
deli_a:
Angela, si eu am trecut prin ce treci tu...si mereu am considerat ca ar fi fost mult mai usor daca ramaneam macar cu un copil in urma lui...dar am avut prietene f.bune care mi-au fost exemplu si altele care mi-au spus "bucura-te c-ai avut, nu plange pentru c-ai pierdut !"...si apoi, cand am mai prins puteri....am gasit SinglesCamp pe net si inca de la prima actiune am simtit ca revin la viata, ca aceasta viata chiar mai poate fi interesanta ptr. mine !! Nu sunt f.activa pe forum, la inceput mi-a fost f.greu sa ma prezint ca "vaduva"...dar sunt f. activa :giggle: in actiunile la care particip si mi-am facut aici adevarati prieteni, cu care sunt fericita sa ma reintalnesc in alte si alte actiuni. :yeah: Spiritul extrem de pozitiv din taberele SC si oamenii de buna calitate ma fac sa ma simt "ca pestele in apa" si sa dau si eu ce am mai bun in mine... iar una din melodiile care sunt f.gustate (si dansate) la petrecerile noastre este "20"-Voltaj *|*
Lucian, incearca sa faci cumva sa participi la o actiune cu SC, iti va placea cu siguranta, aici nu se consuma excesiv alcool, doar atat cat sa devii mai comunicativ :giggle: , iar cu dansul, sa stii ca am invatat si exersat unii cu altii cu mare drag (si talent ?? ???) Toti am trecut prin experiente dure, avem cicatrici, dar stii vorba aia cu "daca viata iti da lamai, fa limonada din ele !"...
gabi_nico:
Buna! Sunt noua aici. Am incercat sa scriu de ce sunt singura si m-a bufnit plansul. Poate a fost o relatie toxica, dar eu am pus suflet.
lucian75:
buna gabi...poate de asta ai si nevoie momentan...sa te descarci...care cred ca e primul pas necesar ptr a putea continua mai departe...
stefic:
gabi, si eu sunt la fel. Si am senzatia ca nu o sa-mi revin niciodata. Si nu ma pot concentra pe nimic. Si as fi vrut sa am 20 de ani, ca despartirea sa doar cateva zile si ar fi fost mai usor sa merg mai departe. Dar asa, doare de 3 luni si nu mai trece. Si dupa ce lumea mea s-a invartit in jurul lui pana acum cu bune si rele, acum se invarte in jurul meu si am senzatia ca s-a epuizat.
Nu stiu cum puteti sta seara singuri, dimineata singuri dupa ce te-ai obisnuit sa fie cineva al tau mereu langa tine. Doamne, ce urasc duminicile acum. sunt cele mai rele!
oricum capul sus, probabil ca trebuie sa treaca si chestia asta. Ce nu te doboara, te intareste (e mai usor de zis decat de facut...)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă