Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
wonderland:
--- Citat din: eEduard din Marți, 16 Iulie 2013, 20:18 ---Ne văzând în detaliu, ramnificațiile și posibilele stegulețe roșii se pierd, asta oferind-ui simplicitatea. :)
[/quote
Cred că doar aleg să nu practice disecții, vivisecții sau tetracapilaratomii.
:D
--- Terminare citat ---
eEduard:
--- Citat din: wonderland din Vineri, 19 Iulie 2013, 08:14 ---Cred că doar aleg să nu practice disecții, vivisecții sau tetracapilaratomii.
:D
--- Terminare citat ---
Hmm...de unde avem inspirația acestor cuvinte transcendental-epice...am avut programare la ORL? :2funny:
Corma:
Sunt vaduva de foarte mult timp. Cariera si educatia copilului m-au facut sa nu-mi dau seama ca intr-o zi nu voi ramane decat cu singuratatea. Nu-mi pare rau de ce-am facut, dar mi-e frica sa nu regret ceea ce asi fi putut sa fac.
rocky:
--- Citat din: eEduard din Marți, 16 Iulie 2013, 20:18 ---Nu este autoapreciere în sensul laudativ, mi-am dat seama din greșală în momentul în care am observat că lucrurile simple nu mai sunt simple. ;) Din deducția mea, defapt nu este nimic simplu cănd vine vorba de relaționarea interunmană. Este mult de discutat aici, o persoană fericită căreia îi lipsește acea arhitectură mai complexă vede un lucru complex, simplu, pentru că îi lipsește și acea privire analitică care conferă adâncime și detaliu. Ne văzând în detaliu, ramnificațiile și posibilele stegulețe roșii se pierd, asta oferind-ui simplicitatea. :)
--- Terminare citat ---
m-am lovit si eu la un moment dat de aceeasi problema si solutia a fost relativ simpla: gindeste mai putin si urmeaza-ti instinctul; cind incepi sa analizezi prea mult amanuntele, mereu o sa gasesti lucruri care nu-ti plac/convin si in final ajungi sa ramii doar cu analiza (timpul nu sta pe loc si ratezi ocaziile daca doar stai pe bara si te gindesti la diverse, in loc sa faci efectiv ceva in acea directie)
eEduard:
--- Citat din: rocky din Vineri, 02 August 2013, 00:35 ---m-am lovit si eu la un moment dat de aceeasi problema si solutia a fost relativ simpla: gindeste mai putin si urmeaza-ti instinctul; cind incepi sa analizezi prea mult amanuntele, mereu o sa gasesti lucruri care nu-ti plac/convin si in final ajungi sa ramii doar cu analiza (timpul nu sta pe loc si ratezi ocaziile daca doar stai pe bara si te gindesti la diverse, in loc sa faci efectiv ceva in acea directie)
--- Terminare citat ---
Știu ce ziici, ai pus punctul pe i. :) Din păcate nu pot gândi mai puțin, lafel cum un cuțit odată ascuțit nu poate tăia mai prost. Bine, acum nu o să mă iau de mână cu Cioran... :crazy2:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă