Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (344/417) > >>

clara39:
tot timpul exista o a doua sansa...ai sa ai parte de una mult mai buna...

lumiere:
Salutari tuturor!
Bun venit, Camelia, esti minunata! Am vazut la Sibiel florile facute de copiii tai. Ne-au uimit! Sa-ti traiasca!
Si bun venit, Sorin! Sper ca ti-a placut la Cisnadioara. Nici nu banuiam ce suflet mare si ce determinare ai pentru lucrurile pe care le faci in viata de toate zilele. Super!

Soare:
Cel mai frumos e să nu bănuiești ce suflet sălașluiește in fiecare, și cînd ajungi să descoperi,(surprizăăă) e minunat!Mulțumesc pentru cuvintele frumoase pe care le-ai scris.

CamiCamelia:

--- Citat din: lumiere din Miercuri, 01 Mai 2013, 00:26 ---Salutari tuturor!
Bun venit, Camelia, esti minunata! Am vazut la Sibiel florile facute de copiii tai. Ne-au uimit! Sa-ti traiasca!
Si bun venit, Sorin! Sper ca ti-a placut la Cisnadioara. Nici nu banuiam ce suflet mare si ce determinare ai pentru lucrurile pe care le faci in viata de toate zilele. Super!

--- Terminare citat ---

Multumesc pentru cuvintele frumoase! O sa postez pozele la origami, dar cand le descarc de pe aparat... :)
O zi minunata va doresc tuturor!

Sunrise:
Eu am decis dupa multe framantari sa pun capăt unei relații care scartaia atat de tare încât obosisem sa mentin aparentele, fata de copil, de familia extinsa, in grupul de colegi, putinii prieteni, chiar fata de mine uneori.

Nu.mi dau seama exact cand a inceput declinul, poate in zilele cand nu aveam ce discuta sau atunci cand aveam dar discutam mereu in contradictoriu, pe voci din ce in ce mai ridicate sau poate atunci cand prefera sa își petreacă zilele de weekend singur, sub diverse pretexte. Cand am înțeles foarte clar ca de fapt exului meu nu ii place munca si va găsi mereu explicatii pentru neputinta de a menține un serviciu - cauza multelor discutii in familie- m.am gândit ca e doar o chestiune de zile pana ne vom desparti. A durat mai bine de un an pana sa iau decizia pentru ca eram constienta ca voi purta responsabilitatea, poate din exterior nu pare atat de dramatic sa ai un job doar 3-4 luni pe an. Usor nu imi este, insa sunt mult mai senina. Iata cum trebuie sa iau viata de la capat la 40 ani...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă