Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (343/417) > >>

Caroline:

--- Citat din: Soare din Sâmbătă, 13 Aprilie 2013, 13:32 ---...actiuni de voluntariat cu copiii nevoiasi din satele din jurul orasului,asta in weekend,efectul este ca nu prea te mai vezi pe tine vazand atatea nevoi ale celor in nevoie.Imi doresc sa ajut cat mai mult acei copiii nevoiasi,sa simta si ei ca îi pasa cuiva de viata lor.
Deci numa bine la toti!

--- Terminare citat ---

Din ce sate mai exact, Sorin? Am locuit 10 ani in Deva si am activat pe Asociatia pentru Promovarea Egalitatii de Sanse, acolo. Presedinta acestei asociatii imi este inca prietena, si avand in vedere ca ma ocup de acelasi fel de lucruri si aici unde sunt acum, adica in judetul Sibiu, poate ca ne putem ajuta reciproc. Email-ul meu: cornelia.ioana08@gmail.com.

Soare:
Buna Caroline,mai precis in satele: Racastia-langa Hunedoara;Bretea Strei si Plopi,linga Calan;Unciuc si Carnesti de langa Hateg.
Am mai avut un gup in satul Bosorod de langa Calan dar din lipsa unui spatiu,s-a oprit lucrarea acolo,de aprox.1 an jumatate,pacat ,copiilor le e dor de timpul petrecut impreuna. Ma bucur enorm pentru deschiderea ta pentru acest subiect si pentru copiii

nuska:
Am ales sa fiu singura pentru a-mi creste copiii departe de un tata betiv,agresiv etc.Copiii imi multumesc iar acum ca sint pe picioarele lor se gindesc la fericirea mea.Rudele,prietenii imi zic mereu ca am sacrificat multe.Eu sint fericita asa,ce a fost greu a trecut.Sint sigura ca o sa am a 2 sansa.

wonderland:
Tu știi mai bine. Și dacă ai simțit că asta e nevoie să faci - atunci a fost cea mai bună alegere, nu-i așa. E un timp pentru toate. Iar șansele vin când noi suntem pregătiți să le vedem, să le primim, nu-i așa?
:flori:

Geta D:

--- Citat din: nuska din Luni, 22 Aprilie 2013, 10:14 ---Am ales sa fiu singura pentru a-mi creste copiii departe de un tata betiv,agresiv etc.Copiii imi multumesc iar acum ca sint pe picioarele lor se gindesc la fericirea mea.Rudele,prietenii imi zic mereu ca am sacrificat multe.Eu sint fericita asa,ce a fost greu a trecut.Sint sigura ca o sa am a 2 sansa.

--- Terminare citat ---
Te felicit pentru puterea si curajul tau. Stiu despre ce vorbesti doar ca eu nu am copii.
Daca intalnim omul nepotrivit, asta nu inseamna ca viata noastra s-a oprit. Acest lucru l-am invatat in Single Camp. Vroiam sa imi petrec restul vietii singura, dar actiunea din Maramures de anul trecut m-a schimbat. Mi-am dat seama ca merit sa fiu fericita si sa traiesc. A fost si a trecut, mergem mai departe mai intelepti si mai buni.
Sper sa ne cunoastem intr-o zi.  :flori:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă