Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
deli_a:
Te invidiez, Cami...asta in conditiile in care invidia mi-e un sentiment cvasi-necunoscut... de cand sunt singura, ma bantuie uneori sentimentul ca "n-am nici un rost pe lume"... desi, zic eu, am o viata interioara bogata si una destul de plina cu intamplari si la exterior...Nu am reusit sa avem copii cu sotul meu, desi am facut si tratamente si ne-am iubit multi ani... tie ti-a daruit Dumnezeu un "rost" frumos si pe care se vede ca-l si apreciezi cum se cuvine... Ma bucur ca te-ai alaturat comunitatii noastre !
CamiCamelia:
Da, sunt o femeie binecuvantata si implinita! Ii multumesc lui Dumnezeu pentru tot ce ne-a dat... si bune si rele... Daca nu le-am avea pe cele rele, nu le-am aprecia asa cum trebuie pe cele bune!
Si eu ma bucur ca m-am alaturat voua! :)
natalya:
Te admir Cami ca ai pus punct unei casnicii care nu mergea. Eu n-am avut puterea si intelepciunea si am stat aproape 27 ani langa un om care, prin gelozia morbida de care sufera, ne-a macinat psihic pe mine si pe copiii mei.
admin:
Nu stiu daca exista ceva mai daunator unei casnicii decat gelozia. Cica ar veni din dragoste. Dar cred ca nu fata de celalalt, ci fata de tine... :(
Caroline:
Exact! La conferinta la care-am fost sambata trecuta la Sibiu, despre sanatate si boala, una dintre intrebari a fost "Cand ne indragostim ne-mbolnavim?" Raspunsul a fost da, daca il dorim pe celalalt pentru binele nostru. Daca celuilalt ii este mai bine singur sau cu altcineva, dar tu vrei sa-l tii langa tine cu orice pret, atunci nu mai este dragoste pentru celalalt, ci amor propriu exacerbat.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă