Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
CamiCamelia:
Multumesc, Adda! Bine te-am gasit!
Adevarul e ca nici nu m-am gandit la responsabilitati si la faptul ca imi va fi greu cu 5 copii. Nici nu m-am gandit ca vreau 1 sau 2 sau 10, am hotarat sa fac cati imi va da Dumnezeu... Iubesc foarte mult copiii si intotdeauna am vazut partea plina a paharului, adica stiam ca daca suntem sanatosi, cu restul ne vom descurca... :)
Copiii au varste cuprinse intre 15 si 6 ani, 3 baieti de 15, 9 si 6 ani si 2 fete de 13 si 11 ani... Sunt deja mari... :)
adda:
Ce frumos....esti o mama tanara si fericita. :thumbup:
CamiCamelia:
Da, sunt o mama foarte fericita! :)
Caroline:
--- Citat din: CamiCamelia din Sâmbătă, 23 Martie 2013, 09:44 ---Multe cupluri stau impreuna pentru binele copiiilor, eu pentru binele copiiilor am ales sa divortez.
--- Terminare citat ---
Felicitari! Multe cupluri spun care scartaie raman impreuna pentru copii, dar de fapt nu divorteaza din teama, lipsa de responsabilitate si egoism parental.
CamiCamelia:
Asa este, Caroline, multe cupluri stau impreuna pentru binele copiiilor, spun ei. Gresit! Asta au patit parintii mei, de fapt, mama, care era batuta zilnic si eu impreuna cu ea... A stat cu tatal meu pana am implinit eu 16 ani si pe urma a divortat... Eu am ramas foarte afectata, fiind cea mai mare dintre surori si mi-am spus ca nu voi face asta niciodata, nu imi voi obliga copiii sa traiasca drame din cauza alegerii mele gresite.
Fericirea si linistea lor a fost mai importanta decat un camin stabil pe dinafara, dar inauntru putred...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă