Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
nursache@yahoo.com:
Bine v-am găsit!
Este primul post, nou venita, nu trageti :).
Sa raspund la prima intrebare: eu cred ca devenim singuri pentru ca evoluam diferit in cuplu, iar finalul ajunge sa fie previzibil. Cei care evoluează decid ca își doresc altceva.
Am căutat in Google vacante pentru oameni singuri si am ajuns la Singles Camp. Așadar, sper ca este locul perfect.
wonderland:
Uite că trag :box: ...o urare de bun venit :giggle:
Cred că ai găsit ce căutai - vacanțe prin locuri minunate pentru oameni singuri.
Cât despre evoluție....cred că fiecare evoluează în felul lui. Depinde de direcția în care o ia fiecare.
nursache@yahoo.com:
:)
almi_gabi:
--- Citat din: nursache@yahoo.com din Luni, 25 Februarie 2013, 21:34 ---Bine v-am găsit!
Este primul post, nou venita, nu trageti :).
Sa raspund la prima intrebare: eu cred ca devenim singuri pentru ca evoluam diferit in cuplu, iar finalul ajunge sa fie previzibil. Cei care evoluează decid ca își doresc altceva.
Am căutat in Google vacante pentru oameni singuri si am ajuns la Singles Camp. Așadar, sper ca este locul perfect.
--- Terminare citat ---
Bine ai venit! :flori:
Super ideea cu Google. Sper sa te simti bine printre noi, nursy, oricare ar fi motivele pentru care esti single!! :)
CamiCamelia:
De ce sunt singura? Nici eu nu stiu... Cu atatia copii frumosi, e ceva de necrezut, dar uite ca se intampla...
Cand eram mica am vazut filmul "Sunetul muzicii" si m-a impresionat atat de mult, incat mi-am dorit sa fiu inconjurata mereu de copii... Am vrut sa ma fac educatoare, dar tatal meu nu a fost de acord, asa ca m-am gandit sa-mi fac propria mea gradinita... :))))
Multa lume ma condamna ca am facut prea multi, ca sunt o gramada de metode contraceptive, dar ma condamna degeaba, pentru ca nu au dreptul s-o faca... Am iubit copiii mereu si daca ar fi fost sa renunt la vreun copil de-al meu, n-as putea-o face niciodata, pentru ca sunt minunati! Stiu ca in urma mea las ceva frumos si asta ma bucura foarte mult. Comorile pamantesti dispar, dar copiii sunt cele mai pretioase comori!
Sunt foarte fericita ca ii am si stiu ca cineva acolo sus are grija de noi... :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă