Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
xdianax:
HELLO. Sunt noua pe aici, imi doresc sa ma integrez destul de repede in comunitatea aceasta.
De ce suntem single? Fiecare are un motiv al sau......Eu sunt singura pentru ca nu intalnesc persoana potrivita . Asta cred! N-am fost singura intotdeauna.....insa acum sunt. Simplu , nu?
Saturnianul:
--- Citat din: xdianax din Vineri, 04 Ianuarie 2013, 12:33 ---HELLO. Sunt noua pe aici, imi doresc sa ma integrez destul de repede in comunitatea aceasta.
De ce suntem single? Fiecare are un motiv al sau......Eu sunt singura pentru ca nu intalnesc persoana potrivita . Asta cred! N-am fost singura intotdeauna.....insa acum sunt. Simplu , nu?
--- Terminare citat ---
Bine ai venit Diana! Nick-ul ala al tau e funny dar cu x-urile alea eu mereu citesc Xanax :happy:
Eu sunt singur pentru ca tot am intilnit persoana potrivita care s-a dovedit a fi nepotrivita ;D
Emi:
--- Citat din: Karola din Marți, 27 Noiembrie 2012, 09:59 ---Bine ne-ai gasit!
Si eu sunt din Sibiu si nu sunt singura, tocmai ne-am intors de la Dambovicioara unde au mai participat doua ,,minunatii "
,,care fac toti banii" (cum spunea cineva din grup), fiind de varste apropiate cu tine si care ne-au incantat si binedispus cu gandirea lor pozitiva.
--- Terminare citat ---
Buna Carola,ma bucur ca te-am cunoscut.Sa inteleg ca eu sunt una dintre cele doua minunatii pe care le-ai cunoscut la Dimbovicioara
Karola:
--- Citat din: Emi din Vineri, 11 Ianuarie 2013, 10:27 --- Buna Carola,ma bucur ca te-am cunoscut.Sa inteleg ca eu sunt una dintre cele doua minunatii pe care le-ai cunoscut la Dimbovicioara
--- Terminare citat ---
Da, draga mea tu esti una dintre minunatii!
Mari_a:
Aaaaah, Emi, da, Emi! Buna! Si felicitari pentru ieri! :applause: Pe mine m-a lasat memoria! Vazand reportajul, mi-am zis: o stiu pe doamna, dar de unde? ? ? :) Dambovicioara, desigur, cum am putut sa uit?! Recunosc si poza de la avatar!!! Abia astept sa vad toata filmarea! :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă