Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
almi_gabi:
--- Citat din: niki37 din Duminică, 30 Decembrie 2012, 19:13 ---buna seara...sunt noua pe acest site...imi doresc sa citesc toate povestile si sper ca la un moment dat sa imi pot spune si eu povestea///
--- Terminare citat ---
Bine ai venit niki! :)
--- Citat din: ionut02 din Luni, 31 Decembrie 2012, 13:13 ---Buna la toata lumea in primul rand! sunt un nou membru,si mi-ar face placere sa cunosc persoane noi si frumoase:)
Va doresc tot odata si un an nou fericit si cat mai bun!:)
--- Terminare citat ---
Bine ai venit ionut ! :)
luciamanta:
--- Citat din: ionut02 din Luni, 31 Decembrie 2012, 13:13 ---Buna la toata lumea in primul rand! sunt un nou membru,si mi-ar face placere sa cunosc persoane noi si frumoase:)
Va doresc tot odata si un an nou fericit si cat mai bun!:)
--- Terminare citat ---
Bun venit. Ionut! LA MULTI SI FRUMOSI ANI! :)
meleia:
--- Citat din: Karola din Vineri, 28 Decembrie 2012, 20:24 ---,,Cu respect", eu cred ca dupa ce ai ,,citit aproximativ tot din forumul single", cred ca nu ai inteles concepul singles camp, ar trebui sa participi intai la o actiune si dupa aceea sa judeci, in plus SC nu duce lipsa de femei......majoritatea nici nu pescuiesc :P.......nici nu joaca table :strong: :kissing:
--- Terminare citat ---
Buna ziua Karol, tin sa apreciez modul franc de a pune in discutie ceva atat de fragil si invaluit in mister...si in plus sunt total de acord cu tine.
Poate ne vom cunoaste la una din iesirile singles. nu am avut pana acum curajul sa incerc. Inca stau pe ganduri...dar cum sunea cineva mare" ce nu te omoara te face mai puternic. Sedere faina si mult noroc.
Karola:
--- Citat din: meleia din Miercuri, 02 Ianuarie 2013, 12:07 ---Buna ziua Karol, tin sa apreciez modul franc de a pune in discutie ceva atat de fragil si invaluit in mister...si in plus sunt total de acord cu tine.
Poate ne vom cunoaste la una din iesirile singles. nu am avut pana acum curajul sa incerc. Inca stau pe ganduri...dar cum sunea cineva mare" ce nu te omoara te face mai puternic. Sedere faina si mult noroc.
--- Terminare citat ---
Buna seara Meleia,multumesc pentru apreciere si daca o sa-ti faci curaj sa participi la actiunile SC cu siguranta ne vom cunoaste. Tocmai m-am intors de la revelionul SC si vreau sa-ti spun ca a fost cel mai frumos revelion din viata mea, asa ca nu mai ezita, pentru ca pierzi momente minunate.
iulia Coros:
Bun regasit! singles noi si vechi; citesc si nu pot sa tac:
1. singuratatea nu este un stigmat, iar daca ne-am intalnit sub aceasta forma si ne place, o facem pentru echilibrul nostru psihologic ( a nu se intelege ca am avea vreo fobie sociala).
2. recunosc ca am "ramas" intr-o solitudine care-mi convine de ceva vreme, dar nu cred ca am vreo vina pentru asta. Cel mult..o naivitate sa cred ca voi intalni pe cineva care ma va iubi asa cum stiu eu, fara a avea rabdarea de a vedea cum stie el.
3. privitor la nedumerirea lui Sorin Panait pot sa-l lamuresc: s-au nascut relatii in cadrul comunitatii si ele rezista in afara ei.
Faptul că am intrat in acest soi de interactiune nu-mi da sentimentul că am foarte multe relaţii, deoarece comunic cu foarte multe persoane. Dar nu trebuie omis exerciţiul social al contactului direct şi răbdarea sa construiesc o relaţie, lucruri care trebuie clădite în timp, obţinute printr-un anumit efort; de aceea exista intalnirile din tabere. Altfel lucrurile se desfăşoară cu o altă viteză, cu o notă de plată în suferinţă.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă